Deletedmom_33 Haftasonu aile arası diş buğdayı yapmayı düşünüyorum. Kendim küçük bir pasta, diş buğdayı (Antalya usulü dirgit de deniliyor), mercimek köftesi düşündüm. Başka ne yapılabilirim? Max 8 kişi olacağız
Deletedmom_21 Deletedmom_33 ben hazir browni alip kek standina dizmistim avsar soda misir patlagi karniyarik boregi pasta mercimek kofteso dis bulguru vardi
Deletedmom_33 Minigim24 Şimdilik diş şeklinde pasta, havuçlu tarçınlı cup kek, diş buğdayı, kısır ve mercimek köftesi biraz. Diş şeklinde un kurabiyesi yapacağım. Sigara böreği yaparım birde tamam
Deletedmom_33 Minigim24 dişim çıktı banneri aldım. Cup kek ve h.cevizi topalrina mavili şeyler aldım. Pastaya yazili mum aldım. Kurabiyeyi diş şeklinde yapacağım. Yeter herhalde öyle doğum günü şeklinde yapmaya pek gerek yok
burcubagla0319 Ay ne kadar hoş bunları yapabilecek vaktiniz var biz 3.5 aylık suan dişimiz çıktı ama benim tuvalete gitmeye vaktim yok bırakın diş partisini ama yapmayı çok isterdim 😪😪
Deletedmom_33 burcubagla0319 4 ayda misaifr ağırlıyordum oğlum hiç zor bebek olmadı şükür ☺️ Birisi bakarsa öyle yapabilirsiniz anca
burcubagla0319 @Deletedmom_33 biz o sanslilardan değiliz ne yazık ki daha az önce yeni bir ağlama krizinden ciktik