Kiviefe Kizlar dogumdan sonra regl olmamak kilo vermede engelmidir? Ben 3 at oldu sadece emdiriyorum gram gram kilo veriyorum ama tam gitmiyor az az...kendimi sis hissediyorum acaba adet olduktan sonra birden 1.5 2 kilo gidermi????
Kuzumveben Kiviefe 10 ay oldu hala adet olmadim bence kilo vermeye engel degil ben hamilelikle 15 kilo aldim ilk 2 ayda 15 kilo verdim korsede kullandim gobekte kalmadi cok sukur
Kiviefe Kuzumveben ne guzel bende verdim baya ama yinede kaldi sis hissediyorum bende korse takiyorum gunluk 5 6 saat yamuna acaba dedim etkilermi regl olamamak cunku ben ayda aya bile adet olcagim zamana yakin 1 1.5 kilo fazla cikardim
Kuzumveben Kiviefe kac ay oldu dogum yapali korseyi hemen dogumdan sonra kullandiniz mi illa ki bi sislik hissesiyorsan adet olunca o gider bence sislik yani
Kiviefe Kuzumveben ever canim sislik var dogumdan sonra korse taktim citcitli olandan sonra yamuna aldim bel korsesi ama gobegim cok yok 65 ike jamila kaldim suan 74 um maalesef gider insAllah bebegim 3 aylik oldu sayilir emiyor sadece
Sinon Herkes şişlik var regli olunca geçer diyor ben de 1 yıl olacak olmadım doktor bir sıkıntı görmedi ama kiloyu çok sorun etmedim açıkçası şuan hamile kalmadan önceki kilomdayım 1 yılda gitti
Sinon Kiviefe kilonuza değil bebeğinize bakın bu yüzden onlar kalıcı değil kalsa bende kalırdı 😂 eşim bile kiloma laf söyledi beğenmiyorsan kapı orda dedim beğenmiyorum demedim ki diyor hemen kusura bakmasın kimse kolay değil çocuk doğurduk
Sinon ZeynepAdam doktora göründünüz mü ben smear testi ve hormon testi yaptırdım bir sıkıntı çıkmadığı için gönül rahatlığı ile adet olmamanın keyfini çıkardım 🤗
Sinon Eymenirem hamilelik öncesi kiloma gelmiştim. Şuan 7 aylık bir bebeğim var ve ilk reglmi oldum şuanda da hamilelikten 2 kilo daha zayıfım. Ama inatçı kilolarımdan kurtulmak için diyetisenle kilo vermeye çalışıyorum
PelinByrktr Kiviefe 6.ayda oldum regl kilo falan gitmedi😃 diyetisyen e gidiyorum şimdi 1 ayda 6kilo verdim