Badeninannesi_35 Annişler ek gıda olarak ne veriyorsunuz yada liste falan varmı elinizde ne önerirsiniz biri cevap verebilirmi
Elisa34 Badeninannesi_35 6 cı ayda genelde kabak, patates, havuc püre seklinde veriyordum yoğurt 7 ci ayda corba ve kahvaltılara basladık
starwomen Elisa34 biz ek gıdaya yeni başladık 3 gün kuralı ile havuç, bal kabağı, kabak, patates şeklinde gidiyorum. Günlük su veriyorum birde ara ara yoğurt veriyorum tek öğün emzirmeden sonra ne çok açken ne de çok tokken yedirmemeye çalışıyorum
Elisa34 starwomen evet en iyisini yapıyorsunuz tam altı aylık mı şuan balkabağı corbasınıda genelde seviyo bebişler bende cogunluk emziriyorum halada oyle 8 ay 21 günlüğüz arttırarak gidersiniz besin alerjisi olmazsa
starwomen Elisa34 şu anda 5 ay 20 günlüğüz doktor kontrolüyle ek gıdaya başladık doktorumuz bu ay sadece tadım 6. Ay çorbalara başlayacağız dedi inşallah tadımlardaki gibi de yer :)
Elisa34 starwomen yer yer inşallah kızım 8 aya kadar püre vs seviyordu şimdi bizim yediklerimizden istıyo az az veriyorum seçiyo artık😄😄