Nur-49san Güzel anneler nolur mesajımı görün ben adet günümü tam olarak bilmiyorum ama tek bildiğim 1 ay olmus adetim ve bebeğim daha 1 yas 1 aylık 3 cü gebeliğe hiç hazır değilim gerçekten bi akıl verin ne yapmam lazım 😭
MerveAkty Nur-49san test yapın. Benim kızlarım da 1 yas ve 2 yaş hap+prez korunuyorum . Artık çok daha dikkatli olmamız gerek
Mevacanimkizim Nur-49san ben 6 ay olamadım kaç defa test yaptım hiç birinde çıkmadı Dr a gittim falan adet söktürücü verdi ondan sonra oldum
Kutay_22 Yumurtlama günlerini iyi takip etmek lazım bebek istemiyorsak. Ama her ay aynı stresi yaşıyorum takip ettiğim halde
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nur-49san madem bu kadar hamile kalmaktan korkuyorsun niye korunmuyorsun canım benim. E biz napalım şimdi akıl verin diyorsun da 🙄
Anneko Nur-49san geri çekilme bir korunma yöntemi değildir zaten korunmuyormuşsunuz madem 3. Gebelik istemiyorsunuz neden çaresine bakmıyorsunuz bir sürü yöntem var korunurken hamile kalsanız eyvallah ama korunmadan acaba hamile miyim demek çok saçma kusura bakmayın.
UmutUmay Nur-49san onu iliskiden hemen sonra ya da once alinmasi gerekiyor diye duymustum bi zamanlar sanki simdi bebek varsa bile bebegi riske atarsiniz
Bgmgnr Nur-49san 72 saat içinde kullanmanız gerekirdi geçti ise işe yaramaz hamileyseniz bebeği riske atar. Zaten onun fiyatına 2 kutu prezervatif alabilirsiniz emin olun