Parsveannesi Aytensen iştahsızlık olur büyüme geriligi olabilir kemik gelişimi yavaşlar rasitizm denilen hastalik ortaya çıkabilir
Tugba06 Aytensen en önemlisi bingildagi kapanma problemi yaşayabilir.. çok önemli kemik gelişimi için de..kullanmalısınız
minikbabyy Aytensen hiç bişey olmaz ya ben kullanmadım. Aksine 2-3 gün kullandım enerji veriyor uyuyamıyor sonrada deli gibi ağlıyordu bi bıraktım düzene girdi hayatımız. Ama bol bol dışarı çıkarıp güneşlendik😊
Aytensen Parsveannesi aaaaaa eyvah 😔😔😔 ben kullanıyodum sonra unuttum düzensiz kullandım bidaha başlasam olur mu 6 aylık şuan
Parsveannesi Aytensen bisey olmaz d vitamini depolanıyor zaten doktorunuza danışın tekrar başlatır belki
Parsveannesi Aytensen aile hekimine danışabilirsiniz yeniden recete edebilir, ben doktor değilim belki elinizdekinin tarihi falan geçmiştir ya da ışık falan almıştır bozulmustur bilemiyorum
minikbabyy Aytensen 3-4 gün verip dene gözlemle bebeğini canım bakalım ne değişiklikler olcak gada bişey olmayacak mı ona göre devam eder yada bırakırsın. Denemekten zarar gelmez sonuçta😊