cinarinannesi2707 Bebeğim 2 bucuk aylık sünnet yaptırmak istiyorum. Devlette nasıl işliyor süreç bilmiyorum özel dr tavsiyeleriniz nelerdir
MelisaGoktugMommy cinarinannesi2707 arzu ozyer bektas kesinlikle instagramdan inceleyin cerrah annenin yildizlari 👍
hunilimomm cinarinannesi2707 çocuk cerrahi olan bir hastane bulmanız gerek ben Alikahya ya gitmiştim geçenlerde orda cerrah vardı ama sünnet sırası dolmustu kapıya yazmışlar sıra alıp konusmaniz felan gerek sanırım
KTuba cinarinannesi2707 cinarinannesi2707 merhaba ben oğlumu 18 günlükken Aykut özdamar beye sünnet ettirmiştim bebeğime yaklaşımı bizlerin içini rahatlatması üslubu çok hoşumuza gitmişti sünnet öncesinde dil altı bağını da o halletmişti. Özetle tavsiye ederim.
cinarinannesi2707 MelisaGoktugMommy bende orda yaptırmayı düşünüyorum ama sünnet öncesi krem ilaç ve çarşaf yastık kılıfı falan isteniyor 2500 şuan ücreti eşimde o kadar ödeme yapıp birde bunları da mı biz getireceğiz diyor
MelisaGoktugMommy cinarinannesi2707 aa bizden hic istemediler 🙄 carsaf vs sadece evet krem oda uyusmasi icindi sanirim 6 ay kontroller ucretsiz oluyordu bide
MelisaGoktugMommy cinarinannesi2707 ozel ilgiyi dusunebilirsiniz birdr orada yaptirip memnun kalan arkadaslarimda var
cinarinannesi2707 MelisaGoktugMommy evet öyle olunca eşim soğudu bende umuttepeyi aradım orda 600-700 ücret alıyorlarmış öncesinde 200 muayne ona göre karar veriliyormus olmadı önce oraya giderim 2500 de az değil
MelisaGoktugMommy cinarinannesi2707 ya carsaf konusu bizde hic gecmedi hatta carsaflari yeni yaydik cocugu yatirabilirsiniz falan dendi 😅 sanirim degisti umuttepede guzel
cinarinannesi2707 MelisaGoktugMommy bilmiyorum artık ana bana saçma geldi 😂 sonuçta o kadar para verip yanımda çarşaf mı getiricem
MelisaGoktugMommy cinarinannesi2707 cidden sacmaymis😅 aykut ozdamar en son cihan hastanesindeydi sanirim ben onuda cok arastirmistim dilerseniz bi bakin
cinarinannesi2707 MelisaGoktugMommy o da gölcük medar da fiyatı aşağı yukarı 2500 eğer umuttepe de yapılıyorsa orda yaptırıcam mecbur