lceLady Ailecek grip olduk 2 ay oldu geçmedi. Bu nasil bişey anlamadım ben. Eskiden böyle değildi. 3 gün grip olurduk geçerdi. Grip bile güçlenmiş. Öksürük balgam burun akıntısı geçmiyor geçmek bilmiyor 🤷♀️
KubosM lceLady Geçmiş olsun. Bizde öyleyiz 1 ay olacak tam toparlandık diyoruz yeniden başlıyoruz çok dirençli
iyilik80 lceLady bizimde 2 gun geciyor tekrar basliyor. Aksamdan beri uyumadik. 1 sise aferin 1 sise oksuruk surubu bitirdik .simdi yenilerini aldim. 🤯🤯biktim artik.
Deletedmom_23 lceLady salgının dibi var hemde. Hastaneye gittiğimde aynı şikayetle gelen 50 kişi en az vardı. Bebek hastanesinde bebelere hep hava veriyorlar. herkeste aynı şikayet kusma ishal nefes darlığı ses kısılması ateş
Angellove94 lceLady aynen 2 hafta önce yine olmuştuk bir daha 2 gündür çocuklarda öksürük burun akıntısı var ilaç vermekte istemiyorum zaten 2 hafta önce kullandılar napsam şaşırdım
Derya341986 Şu postla korktum valla bizde tam 15 gün oldu hastayız öksürük devam kulağım tıkandı hatta. İnş tekrarlamaz. Ben böyle bir hastalık görmedim iki kez covid oldum bu çok başkaydı