Mervesarem Bebegim bir yaşına girdi Henüz yürümüyor sizinkiler nasıl ve ne zaman başladı birdenmo kalkiyor zorlqmiyorum korkmasın diye ama pratikler yapsammi sizce
Mavis34 Mervesarem 8.aydan itibaren elini bırakıp birkaç adım atıyordu ama elini tutup yurutmeknistedigimizde korkuyor hemen oturuyordu 11. Ayına girdi ertesigun bi baktım pıtır pıtır yürüyor 🥰
lceLady Mervesarem 11 aylık yürümeye basladı. Tabiki pratik yapın baslasın yavas yavas. Tutunarak yürüsün veya siz tutun elinden
Mervesarem Mavis34 maşallah bizimki tutunup kalkıyor ama elini tutunca direk sürunmeye geçiyor biraz korkuyor cesareti yok sanirim
mrvelfada Mavis34 Bizimkide 10 aylık 2 ya da 3 adım atıyor sonra düşüyor. Heryeri eşyalardan tutunarak geziyor
Mervesarem lceLady maşallah ama benim kızım biraz korkuyo ısrar etmek istemiyorum ama gelişimsel bi sorun vsrmi diyede korkuyorum bi doktora gitmek en iyisi sanirim tutunup kalkıyor koltuktan ilerliyor ama elini tutup yürümek istemiyor cesareti yok sanirim
Mavis34 Mervesarem ilk başta öyle oluyor sonrabayakta kendi kendine duruyor bir aure sonra yürümeye geciyor