Bernur_GT Kızlar devlette diyetisyene gitmek için önce dahiliyeden mi randevu almak gerekiyor bi bağınız var mi
[silindi] Bernur_GT Evet, önce dahiliyeye gidiyorsunuz. Diyetisyene gitmek istediğinizi belirtiyorsunuz. Doktor gerekli kan değerlerini istiyor, kan veriyorsunuz. Sabahında da diyetisyene gidiyorsunuz.
Deletedmom275 Bernur_GT Aynen dahiliyenin yönlendirmesi gerekiyor. Ama devletteki diyetisyenlerin çoğu kişiye özel diyet hazırlamıyor. Elindeki hazır listeyi herkese veriyorlar.
Elif125 Bernur_GT üniversite hastanesi varsa direk Endokrin bölümünden sıra alıp gidebilirsin ben hep öyle yapıyorum Ankara ibni sina da
MerveLiya Evet dahiliye sizi yönlendiriyor ama ben Adana şehir hastanesinde gittim hiç memnun kalmadım ☹️ İlgi alaka sıfır sana birkaç şey anlatıyor bunları bunları yap diyor bir de kitapçık gibi bişey veriyor gönderiyor. Çok pişmanım gittiğime onun dediklerini ben zaten kendi kendime yapabilirdim hiç bir ekstrası yok zaman kaybıydı benim için
Bernur_GT MerveLiya burda da hi tanıdığım gitti o gayet memnun o yüzden bende bi şansımı denemek istiyorum ne yapıyorlar dahiliye de kan testi falan yapıyorlar mi yoksa diyettisyene gitmek istiyorum diyince direk yönlendiriyor mu
Bernur_GT Elif125 istanbulda oturuyorum canım universite hastanesi var bi de o bölüme gideyim bi faydası oldu mu peki
Elif125 Bernur_GT gebelikten önce insülin direnci vardı tedavi edildi 4 aylık oğlum var geçen hafts gittim direnç kalmamış kilolu hamile.kaldım. Memnun kalmıştım emzirme dönemş bitince diyet verecek ler