Hazalks Evden yaptığınız ek gelir sağlayacak bildiğiniz iş var mı kizlar veya yaptığınız 3aylik bebeğim var biseyler yapıp eşime destek olmak istiyorum var mı evden yapacağımız bir iş katalog dışında
Kadifemsii Hazalks ben evden iş yapıyorum perde süsü yapıyorum . İş olursa ayda 4 ile 5 bin arası kazanıyorum çokta kasmadan. Güneşlide oturuyorum bu arada ama işi başka yerden alıyorum
Hazalks Kadifemsii nerden basvuruyorsunuz öyle şeylere bende Kocaeli deyim ama burda hiç yok böyle şeyler nerden başvurulur bilmem
Kadifemsii Hazalks böyle işlerin başvurusu varmı bilmiyorum . Benim annemin komşusu bir kadından alıp yapıyormuş annem tesadüf işte görmüş yapmaya başlamış parası iyi olunca bende yapmaya başladım . Yani etrafınıza sormanız lazım belki birileri yapıyordur vesile olurlar size .
smyra102030 Kadifemsii orda oturan bi arkadasm bole iş arıyo yardımcı olablrmsnz iletişime gecsenız güneşlide oda
Kadifemsii Hazalks bi ara birinden şey duymuştum evlere paketleme işi İŞKUR aracılığıyla veriliyor diye . İsterseniz bi işkura sorun belki o şekilde bulutsunuz. Umarım bulursunuz 🌸
Kadifemsii smyra102030 yardımcı olmak isterim ama ben işi esenyurttan alıyorum . Eşim her hafta gidip alıp getiriyor yaptıklarımı da teslim ediyor . Arkadaşınızda araç yoksa mümkün değil malesef
Kadifemsii smyra102030 ben uzak olduğum için haftalık yapıp veriyorum . Normalde haftalık iş vermiyor anne torpilini kullandım 😬 mesela pazar günü alıyorum 1000 1500 tane sonraki pazar bitmiş şekilde teslim ediyorum
smyra102030 Kadifemsii anladm bızede yardımcı olablr mı acaba alsak araç var gidip alablrz teslım edeblrz pazardan pazara yanı iyi olur denemiş oluruz malum hayat şartları bebekte ufak evden cıkamyrz iş için nasıl iletişime geceblrx eğer olursa
Kadifemsii smyra102030 şuan zaten işin durduğu dönem muhtemelen 1 hafta sonra iş gelecek . Siz bana özelden yazın isterseniz ben iş veren ablaya sorayım eğer tamam derse iletişime siz geçersiniz .
Kadifemsii smyra102030 özel tartışmalar başlığı altında sanırım bende pek bilmiyorum . Haftaya pazar gideceğim annem orada oturuyor gittiğimde konuşurum inşallah 🙏
defmommy Kadifemsii merhabalar iş veren kişiye Ankarada da güvenilir iş veren tanıdığı varmı diye sorabilirmisiniz rica etsem
Kadifemsii defmommy tabii sorarım ama bildiğim kadarıyla sadece İstanbul esenyurtta iş veriyorlar yanı başka şehirde varsa bile firma farklıdır ve tanımıyordur