Mysons Kızlar tavuk suyu hazırlayacağım da birazını buzluğa atacağım birazını da kavanoza konserve şeklinde vakumlayip buzdolabında saklayabilir muyim
Hilalll9595 Mysons hiç öyle yapmana gerek yok buz poşeti oluyor yuvarlak yuvarlak ondan al baya bereketli yemeklerin içinde 2 3 4 sana kalmış at hep daha pratik hemde buzlukta uzun süre kalıyor
Kedidirokedi Mysons plastik kaplara dondurun çıkartın hafif çözülsün kırılacak parçalara ayrılacak şekilde onları poşetlerin hem büyük oluyor hem daha pratik ben öyle yapıyorum
kubramomm- Mysons buz poşetine koyup donduktan sonra hepsini tek bir buzdolabı poşetine koyabilirsiniz bardaklara koyup donduktan sonra içinden cıkarıp posetlerde toplayabilrsiniz.
Mysons Hilalll9595 evet biliyorum onu daha önce kullandım ama az oluyor bence o küçük küçük uğraşmak daha zor bence ama plastik bardaklarla yine buzluğa atacağım
Hilalll9595 Mysons buzlugunun ne kadar büyüklüğüne bağlı benim kıyma et tavuk sebzeler doğranmış biber falan olduğu için plastik bardaklar aşırı derecede yer kaplıyor ilik suyu et suları tavuk suyu ayrı buzlukta benim onun için bardaklar asla sığmaz
Mysons Hilalll9595 ayrica buzluğa yok ama buzdolabının buzluğa baya geniş benimki de senin dediklerinle dolu hep o yüzden kafanızla dolapta saklasam olur mu diye sormuştum ama neyseki sığdırdım bardakları buzluğa ucu ucuna