balkaymak__ Kızlar işe yarıyor mu gaz için bebeğim 20 günlük normal yatırdığımda sanki ağzında bişey yiyor gibi ve hemen uyanıyor ağlıyor kendini sıkıyor bu yatağı alsam işe yarar mı
Hilal-95 balkaymak__ ben kullandım kusma ve dediğiniz gibi midesinden ağzına gelen ast oluşumuna engellıyormus rahat ediyordu mesele benm bebeğim hiç kusmadı ondanmı bılemedım eğer yoksa da doktorun ama bebeğin yatağının altına bsyler koyarak 7 cm yükseltebılırsın demişti kafa kısmını yani yatak eğimli olucak şekılde hafif
snil balkaymak__ Ben çok faydasını gördüm. İçim daha rahat uyuyabiliyordum. İlk birkaç ay mide kapakçığı tam gelişmediği için kusma riski hep olabiliyor. Kızım reflü değildi ama çok beslenip kusardı. Ayakları yataktan taşana kadar kullandık😂 Bir de bizimkinin üstünde oyuncakları vardı onlar çok ilgisini çekiyordu
hlmeoztrk balkaymak__ kusma için işe yarıyor onun sayesinde tedirgin değilim düz yatırdığım zaman çok tedirgin oluyordum kusunca reflümüz var bizim işe yaradı
Norveckizi okuyor nasıl işinize yaradi ? Bebeğim reflü Hep reflü yataginds yatıyor bı faydasını gormedik ya da gordukte ben mi anlamıyorum diye sormak istedim size Kusunca da yutmasina engel değil
Norveckizi snil reflü yatagi dümdüz bir yatak degil mi sizin ki ana kucağı gibi sanki ? Oyuncaklı filan
okuyor Norveckizi yatakta yatarken kusması olmuyordu bizim. Yatak eğimli olduğu için yediklerinin mideden geri gelmesini engelliyordu. Başka zeminde yatınca kusuyordu.
snil Norveckizi Yok reflü yatağı eğimli olan yataklardır. Baş kısmı hafif yukarda tutar, böylece mide sıvısı kendiliğinden kolayca yukarı çıkamaz ☺️
Norveckizi snil kastettigim şuydu Reflü yatagi dümdüz bir yatak degil mi derken rampa gibi olduğunu biliyorum, hani kenarında üstünde filan oyuncak asılacak uer yok ki demek istedim. Sizin ki anakucagi gibi sanki diye ondan ekledim
pennylane balkaymak__ herkes reflü yatagı alma gereksiz diyodu ama elim ayagım oldu o yatak. her yere onla götürdüm bi yere gitceksem yanımda götürdüm ona yatırdım. ama söyliyim 2 ay kullanılabiliyor bebek büyüyüp hareket ettikçe eli kolu bacagı kafası taşıyor yataktan. eğer bebeginiz küçükse direkt alın derim. bizim hiç kusma sorunumuz olmadı