Hatice123- Bebeğim 21 günlük ve uyanmıyor uykusu çok ağır Ebeler hemşireler 2-3 saat uyusun sonra uyandır emzir diyorlar Ama büyüklerimizde 1 saat sonra uyandır emzir diyorlar Napmalıyım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?😮💨🥺 Birde geceleri hiç uyanmıyor
papatyam-34 Hatice123- Zorla uyandır kuzum yüzünü bacaklarını ıslak mendil ile sil o zaman uyanır bazen bizde çok zor uyanıyoruz bende bir buçuk saatte bir emziriyorum doktor da 2 saatten fazla uyumasın şekeri düşer demişti
bebegimhosgeldin Hatice123- ben gündüzleri 2 saatte bir uyandırıyorum geceleri bu süreyi biraz daha uzun tutuyorum kendisi uyanıyor zaten
afrAybars Hatice123- sarılığı yoksa bırak uyusun acıkınca kendisi uyanır zaten canım ✨ baktın uyanmıyo 3 saat sonra sen uyandır
Mehmet_A Hatice123- ben ilk zamanlar iki saatte bir emzirdim sonra annem sık sık emzir saat koyma dedi bende 1 saatte yarım saatte bir emzirdim çocuğum topladı çok şükür
Gezginanne35 Hatice123- daha çok küçük sarılık riskine karşı 2 saatte bir emzirmelisin. Kalkmiyosa burnunu hafifçe sık ayaklarını gıdıkla uyandırmaya çalış yada uyanmiyosa sağıp ağzına kaşıkla ver aç kalmasin. Geceleri uyanmiyor demissin ihmal etmemeni tavsiye ederim daha çok minik çünkü
Haffuse Sariligi yoksa, doktor tarafindan erken beslenmesi tavsiye edilmediyse, 2.3 saatte bir emzir… Gelisimi icin, beslenme gibi uykuya da ihtiyaci var…