DenissMelissa Bebeğiniz ilk ne zaman kahkaha attı? Kızım 3,5 aylık ve kahkaha atmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Sizin ne zamandı hatırlıyor musunuz? :)
Elf95 DenissMelissa o kadar somurtkan bi bebekti ki 6. Ayında filan attı 😂😂 bırak kahkahayı zor güldürüyoduk çok ciddi bi bebem var emekli albay gibi kendisi 😂😂
Kuzularinanasi DenissMelissa 3 3 bucuk arasiydi sanirim.cee yapinca suan cok guluyor 4bucuk aylik olacak
DenissMelissa Elf95 yaa benim bebemde ciddi çok zor gülümsüyor arada ama kahkaha atmasını sabırsızlıkla da bekliyorum 😬😬
oglumubeklerken Elf95 benim ki 9 buçuk aylık hala öyle çok ciddi Güler ama sadece gülümseme gibi, yani hunharca bi gidiklamak falan lazım ya da aşırı keyifli olması lazım ki uzun uzun kahkahalar atsın 😂
Beraninannesii DenissMelissa Şuan dört aylık onuda annem keşfetti 😂 boynuna dokununca kikirdiyor oğlum . Zaten çok güleç bir bebek 🧿(Maşallah diyim)😍
hayalperest__ DenissMelissa benım bebenin yanından geçerken baksan yamuk ağız la gülümsüyor hele babasını görünce nefes alışı hızlanıyor heyecanlanıyor büyüdüklerine şahit olmak çok güzel bir his 😁😁
DenissMelissa demirsmomm ay muhtemelen ben de öyle sizin gibi şaklabanlık yapıcam 😅 inş o aşamayA geleyimde şaklaban da olurum severek 😂😬😬
Vldnshn1 Bebeğim 4 ay 12 günlük ama daha kahkaha atmayı tamamen çözememiş gibi…Aşırı derecede güleç bir çocuk sesli gülüyor ama bir kerelik devamı yok benim daha çok komiğime gidiyor bu durum 😂
pennylane DenissMelissa bebeğim 2,5 aylık bugun kendisine şebeklikler yaparken kahkaha gibi bi şey duydum ama bu kadar erken olur mu bilemedim