Annecik34 Atak haftasında olan anneler durumlar nasıl benimki 2 gündür huysuz huzursuz sürekli ağlıyor hiç memnun olmuyor gündüzleri uyku süreleri çok kısaldı hemen uyanıyor ve elini hep ağzına sokuyor. Kucakta gezmek istiyor sürekli …
Aylanur_donmez Annecik34 Acaba benim bebeğim de mi atak haftasında gündüz uykuları çok kısa zaten kucağımda olursa biraz daha uzun uyuyor ama bırakırsam anında uyanıyor. Bugün özellikle huysuzluğu çok arttı emmiyor. Memeye gelir gelmez bağırıp ağlıyor kaç saattir emzirmeye çalışıyorum.
Annecik34 Aylanur_donmez kaç günlük bebeğiniz benimde öyle temas istiyor emerken memeyle kavga ediyor eskiden daha hevesli emerdi yada emerken diğer memeyle oynuyor sürekli
Aylanur_donmez Annecik34 dün tam 3 aylık oldu. Bizde de aynı durum var memeyle çok kavga ediyor. Bazen çok güzel emse de bazen çok ağlayarak emmiyo ve bugün saat sekiz buçuktan beri çok az emdi zar zor emzirmeye çalışıyorum sağıp vermeye çalışıyorum ama yok emmiyo. Dün rota aşısı yaptırmıştık ondan da olabilir sanırım anlayamadık 🥺