gzmmhmt Thanim
benimki de 3.ayina girmek uzere. baslarda evet cok oyleydi ama simdi simdi azaldi. cunku her emmede 5 dkk gecmeden o hafif kivranmaya basladiginda hemen kaldirip agizdan gazini cikarttiriyorum. agzindan cikarmasi cok onemli. sonra devam ettiriyorum emzirmeye. bitince keisnlikle hemen yatirmiyorum. gunduzleri bol bol yüzüstü yatiriyorum, genelde kendi gogsume koyarak uyutuyorum.. bazen gece mümkün olmuyor gazini cikartmak uyudugu icin. onda da rahatsiz olup uyanıyor velev ki uyanamazsa maalesef dediğiniz gerceklesiyor ve burnuna kadar kusmuk geeliyor basincla kusuyor ve burnu tikaniyor. o an hemen mudahale ediyorum, ters cevirip sirtins vuruyorum iyice düşsün diye burnundakiler. sonrasinda hemen serum fizyolojik ve aspiratörle cekip temizlemej.. boyle boyle dikkt ede ede azaldi, hiriltisi hala oluyor ara ara, sabahlari fiskirtarak kustugu da oluyor ama onemsemiyorum. cunku kilo aliyor, bebek kilo jkaybetmedigi ve genel durumu bozulmadigi sure e mudahale etmek dogru degil cunku bu tamamen fizyolojik bi durum. mide kapakçığı guclendikce, burun yollari büyüyüp genisledikce bu sorunlar duzelecek Allahin izniyle