birannebirmelek 14-15 aylık bebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor, ne kadar uyuyor. Gece uykusuna kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyorlar 🤔
lceLady birannebirmelek hiç düzen kalmadı. 1 yasından sonra cocuk tuhaflastı. Hiç belli olmuyor anlamıyorum artık. Bazen 2 bazen 3 kez uyuyor gündüz. Bazen hiç uyumuyor gece 12-1-2 zorluyorum uyumuyor. Ben bu işten hiç bişi anlamadım
Bircaykoyicelim birannebirmelek 13. Ayından itibaren 1 Uyku yapıyor. Öğlen 12 de uyuyor 4 de uyanıyor. Akşam 7 de uyuyor. sabah 8 de uyanıyor. 16. Ayına yeni girdi.
Kubra0000 birannebirmelek 14 aylik kizim sabah 7 7.30 arasi uyanir ilk uykuya 10.30 11 arasi geceriz. 1 saat uyur. Sonra ikinci uykuyada 3.30 4 arasi gecer. Yine ayni 1 saat uyur. Son gece uykusuda 9 da olur. Ama bugun anlam veremedigim bi huysuzlugu memnuniyetsizligi var umarim uzun surmez🤦
birannebirmelek lceLady benim kızımda gündüz iki uyku yapıyordu sabah 1 saat öğleden sonra 2 saat uyurdu. Gece uykusuna 8 buçuk 9 gibi geçerdi. Son bir haftadır gündüz uykusu ve gece uykusuna geçmekte çok zorluk çekiyoruz uyumak istemiyor çok değişti düzenimiz
birannebirmelek Bircaykoyicelim maşallah gündüz dört saat kesintisiz çok güzel 😀 gece uykusu da öyleymiş
Bircaykoyicelim birannebirmelek Evet 😊 6. Aylikken gece beslenmesini kestim. 6. Ayından itibaren gece deliksiz uyur .
birannebirmelek Bircaykoyicelim gece beslenmesini bizde kestik deliksiz uyuyor ama uyumak İstemiyor son 10-15 gündür neden böyle oldu anlamadım 5-10 dk içinde geçerdi mesela gece uykusuna artık 45 dk 1 saati buluyor 🤷♀️
Temmuz1 15 aylik. Sabah 7 gibi kalkar. 10 gibi ilk uyku 1 bucuk saat. 3 ya da 3.30 gibi 2.uyku 1 bucuk saat. Akşamda 8.30 civarı gece uykusu.gece kendim uyumadan önce 1 kez emziriyorum. Genellikle sabaha kadar uyuyor.
Bircaykoyicelim birannebirmelek 5-10 dk içinde geçerdi mesela gece uykusuna artık 45 dk 1 saati buluyor 🤷♀️ Peki gün içinde uyuduğu saatleri değişti mi? Yani azaldı mı?
birannebirmelek Atak haftasındayız ondan mı bilemedim. Daha önceki hiç bir atak da uyku problemi yaşamadık
birannebirmelek Bircaykoyicelim cumartesi günü ilk uykusuna yatırdım mesela uyudu 5 dk sonra uyandı hemen açtı gözünü kaldırdım. Pazar ve dünde aynı şekilde oldu. Tek uykuya düşecek galiba dedim ısrarcı olmadık uyusun diye. Ama. Bu sabah 10:00 da uyudu dayanamadı 1 saat sonra uyandı. Öğleden sonra 15:00 de uyudu 16:15 gibi uyandı. Gece uykusuna da en geç 21:00-21:15 gibi geçerdi direndi 22:00 de anca uyudu bütün düzen karıştı 😓
birannebirmelek Kubra0000 bizimkine çok benziyor uyku düzeniniz 14 ay 1 günlük henüz. İnşallah sürmez. 🙏🏻
Bircaykoyicelim birannebirmelek Dediğiniz gibi 1 Uyku yapmak istiyor. Ama 1 uykuya göre ayarlayın uyku saatlerini.sabah 8 de kalkıyor diyelim 12 de uyutun. 2 saat uyursa. Akşam 19:00 gibi son uykusuna yatırın. Böyle bi deneyin derim.
birannebirmelek Bircaykoyicelim teşekkür ederim deneyeyim 🙏🏻 Zaten tek uyku düzenini bir tuttursak geve uykusuda düzene girecek gibi hissediyorum. Hiç saat 7’de uyumadı açıkçası doğduğundan beri en Erken 8’de uyurdu. 7 bizi biraz zorlayabilir ama 8’de uyutmaya çalışacağım
Bircaykoyicelim birannebirmelek Zaten tek uyku düzenini bir tuttursak geve uykusuda düzene girecek gibi hissediyorum. Rica ederim 😊 Kesinlikle girer düzene .