[silindi] Hanımlar 2 haftadır başladım oğluma bimdeki yoğurdu veriyorum maşallah yiyorda sütümü de veriyorum yoğurt veriyorum uyku yapıyor rahat ettim birz ama sizce zararlımı bim hazır yoğurdu hani acaba bişi olurmu diyorum
Kahveseveranne [silindi] kendiniz yapsanız daha iyi sonuçta içinde koruyucu madde vs bir çok katkı oluyor
MeleKk34 [silindi] evde neden yapmıyorsun bende oğlum altı aylık hep evde mayalarım ama üç günde bir mayalamam gerek tam tutmuyor bazen sinirlerim bozuluyor hazır versemmı diye düşünüyorum
Elevka_96 [silindi] acaba koruyucu falan var mı içinde baktınız mı onu yerine bimden 1 lt günlük süt alıp yapın kolay yapımı zaten
Pol34 [silindi] bi yakınımız var aynı sizin gibi tadı güzel diye bim yoğurdu verdi, şimdi 4-5 yaşlarında asla ev yapımı yoğurt ayran gibi şeyleri yemiyor.
gocebebirbayan [silindi] genelde ev yapımını seviyorum bebeğime de kendim yaparım ama hazır yoğurtta öldürmez merak etmeyin ♥️🤗 arada damızlık kalmadığında hazır alıp mayalıyorum önce hazırı yiyoruz kızımla bizde
Linaya [silindi] bende bebekler için olan babymix yoğurdu kullanıyorum kendim mayalamıyorum gayette memnunum