Ayazesra karliozlem eger gogsunuzde catlak olmadigindan eminseniz lutfen kahverengi kusmugu ihmal etmeyin ben oglum 3 aylikken aynisini yasadim bagirsak kanamasi ve bagirsak dolanmasi cikti takip edin bizim doktorumuz 5 i bulursa gelin demisti ama bizimkine asiri aglama ve kahverengi kusmuk eslik edi ce acilen gitmistik
karliozlem Ayazesra bebeğimin huzursuzluğu yok Allaha şükür sadece iki defa öyle kustu peki noldu götürünce
Ayazesra Ayazesra tio fakultesi genel cerrahiye yonlendirdiler tip fakultesinde yattik bir suru test serum ve makattan su basildi o kadar zordu ki bebegimi oyle gormek eger bagirsaklar acilmasaydi ameliyat olacakti ki sukur acildi. Buyuk ihtimal marmelattan olabilir cunki bagirsaklr alerjik reaksiyonda agir geldigi zaman kanama yaparmis aman sizde dikkat edin henuz cok kucukler daha cok erken
Minzilikuymak61 Kahverengi kusmuk safra kusmasi dır. Oglumda yasadim 20 gunlukken ihmal etmeyin doktora goturun derim.
karliozlem Minzilikuymak61 peki noldu sonrasında annem pazar günü kuşburnu marmelatı vermişti bi çay kaşığı ondab sonra böyle kustu midesi sindiremedi herhalde
Minzilikuymak61 karliozlem benim oglumun mide cikisinda problem vardi. Yedikleri bagirsaga gecmiyor geri cikariyordu. Doktora, goturdugumde safra kusmasinim normal olmadini vs soylemisti zaten o kusma derecesine gelince baya, sikinti yasamistik.
snil karliozlem ya gözlerime inanamadım. 3 aylık bebeğe kuşburnu marmelatı verilir mi? Sizin izniniz dahilinde değilse uyarın yapmasın yazık günah çocuğa daha çok küçük 😔 çok geçmiş olsun. Kahverengi kusmukta doktora danışmak gerekir diye biliyorum
Minzilikuymak61 karliozlem 20 gunlukken ameliyat oldu canim midesinden 10 gun yogun bakimda yatti serumla beslendi sadece gunlerce kustgunu biliyorum 1 kasik sut alsa 2 avuc kusardi rabbim yasatmasin kimseyw şimdi cok iyi şükür