Ayskem Bebeği köpek dişini çıkartan var mı ruh hali nasıl çok şükür benim oğlumda ateşi yok ama aşırı huysuz ve sinirlenince başını yere vuruyor felan normal mi 14 aylık
Flower123 Ayskem köpek dişleri hep çok zor çıkar derler doğru henüz küçük oğlumun yok ama büyük.oglum yalnız onda ateslenip huzursuzlanmisti
Hndealnathn Ayskem aman ne sen sor ne ben söyleyeyim.uykusuzluk gıda reddi ağlamalar 26 gün ishal oldu. döndü tamam dedim 26 günde 4 kopek dışını çıkardı oh dicez 1 haftadır çok şükür herşey yolunda bu kez 4 azı dişi çıkardı ay hangisi daha fena bilemedim.1 ay ateşlendi ciğerim cigrin bağırdı ağladı kustu başını kapilara vurdu saçlarını yoldu😔 şimdi 19 aylık son 4 büyük azılar kaldı ama evladım telef oldu.oglum böyle değildi hiç anlamazdım dışı çıkmış ağrısı varmış. gık demedi.ama kızım çok zorlandı😔
Maviskiz Ayskem benim kızımda 12 aylık sanırım köpek dişlerini çıkarıyor,köpek dişlerinin bulunduğu yerler hafiften şiş gibi duruyor çünkü, aman aman huysuzluğu yok normali o Zaten yerinde asla durmaz ama sinirlenince kafasına vuruyor neden çözemedim
Ayskem Hndealnathn ahhh miniğim ya Allahım yardımcıları olsun benimki de demekki dişinden dolayı kafasını vuruyor çok şükür ateş felan yapmadı ama bizde aşırı huysuz herşeye ağlıyor istediği olmayınca kendini atıyor kafasını yerlere vuruyor yani bu çocuk benim çocuğum mu diye bakakalıyorum bazen
Ecmdlra Kızlar benim oğlum 7 aylık köpek dişleri şiş bembeyaz bu kadar erken cıkarması normal mi ateş vs her sehiy mevcut🥹