ceybug Kızlar bebegim 7.5 aylik uyku egitimini nasıl vercem biraz önce emzirip yatağına yatirdim ağlama krizine girdi zor sakinlestirdim eşimde bana böyle mi uyutulur çocuk dedi çok kötüyüm ya napacam
220322 ceybug kızım 6 buçuk aylık sadece memede uyuyor bende napıcam bilmiyorum bu olay zorlama başladı
mervemik ceybug bence önce eşinize eğitim verin. Ya da al buyur uygulamalı göster bakalım nasıl uyutulurmuş çocuk deyin. Sinir oluyorum böyle şeylere
Hilalll9595 ceybug uyku eğitimi verilirken emerken değilde emdikten sonra anne koltuğa yada beşiğe yatilmali totosuna hafif şekilde vurarak uykuya dalmasini sağlamaktır kızım 21 aylık desteksiz uyuyor ben yemek yaparken odaya bir giriyorum yerde uyumuş görüyorum tabi bunun için pes etmemek ve sabır gerekiyor
Alyehus Eşinize verin bir kere uyutsun anlar. Benim kızım sadece bende uyuyor ayakta sallıyorum uyku eğitimine o da karşıydı ama üslubu güzel en azından. Geçen gece onu yatırdım yanına sabah uyku eğitimi al hayatım dedi 🤷🏼♀️😌 anlamaları gerek sanırım
ceybug Hilalll9595 kızımla beraber yatıyoruz zaten imkanı yok poposuna vurupta uyutmanin emerek uyutuyorum delirmek uzereyim o kadar anlayissiz bi eşim varki zaten sogudum ondan da napacam bilmiyorum
Hilalll9595 ceybug aslında imkansız değil sadece sabır gerekiyor çok aşırı ağlayan çocuk için zorlu süreç eşinizin bu durumda anlayışlı olması gerekiyor bir kadının üzerinde bebek bakımından ev temizliği yemek bulaşık ütü vs çok oluyor psikolojik olarak kadınlar daha çok çöküyor insallah güzel ve hızlı atlatırsınız bu süreci
ceybug Hilalll9595 eşim hiç anlayışlı değil gerçekten evlendigime pişman etti beni ama çocuğum için katlaniyorum inşallah şu uyku probleminide çözeriz