Banucicek09 Kızlar kızım 6 aylık hergün hergün be versem diye düşünüyorum neler veriyosunuz siz fikir alışverişi olsun birbirimize
zeyatmaz Banucicek09 benm kızımda 6 aylık. Bide alerjimiz var. Patates , kabak, havucu tek tek haşladm püre halinde verdim. Sonrada bunları karıştırıp bigün çorba yaptm. Bu şekilde ilerliyoruz
Ates_mami Banucicek09 bal kabagı çok faydalıdır bebekler için. 6. Aydan itibaren verebilirsiniz. Ama şimdi varmı bilmiyorum. Zamanı geldiğinde mutlaka verin derim
Elisa2202 Banucicek09 benimde kızım 6 aylık kabak havuç patates yoğurt ve elma verdim hiç birini beğenmedi çıkarıyor 2 hafta oldu daha doğru dürüst bişey yediremedim önerileriniz nelerdir acaba
Banucicek09 zeyatmaz bende öyle başladım tam olarak parates kabak yoğurt tarhana çorbası sarı mercimek çorbası pirinç unu bebek irmiği armut şeftali muz Şia’na kadar verdiklerim
Banucicek09 Elisa2202 mecbur meyveyle devam edeceksiniz şeftali falan verin bence sonra tekrar denersiniz kabağı falan
Hazine_aykut Bizimde 6 aylık olmamıza a kaldı yoğurt yedirmiştim dün bi kez siyah kaka yaptı sonra kakasında kan gbi vardı yeni geçince mi oluyor sizlerde böyle bşy olmuş muydu
duygu_aksoy51 Kızlar benım bebegım 6 aylık herseyı agzına alıyor bu normalmi yoksa doymuyormu yüzümüzü bıle emmek istıyor ızın vermıyoruz tabıki ama surekli aç gibi sızdede varmı bu durum bılemıyorum artık herseyı dusunmekten yoruldum
Nesrinbek88 Biz ekimde 6 aylık olucaz kabak buzluga hiç atınız mı acaba kızım için istiyorum ama nasıl ay olcak bilmiyorum
Nesrinbek88 Banucicek09 peki nasıl attınız ben normalde hiç kabak sevmeyen biriyim hiç atamdım tadı güel olur mu bilmiyorum haşlayıp mı atmam daha iyi olur
Banucicek09 Ecelila tereyağında irmiği kavurup ilikli kemik suyu ekliyoruz 👍🏻👍🏻 Kilo aldırıyo bu çorba
Eveb19 Banucicek09 kabak havuç patates bezelye elma armut muz şeftali yoğurt balkabagi ve labne peynir tadımlık verdim labne peynir dışında hiç birinde sıkıntı olmadı çok şükür hepsini karıştırıp veriyorum muhallebi ve irmikli tatlı da yapıyorum sarımsak da katmaya çalışıyorum yediği pürelerin içine