avukatannee Bebeğimin yaklaşık 2 ay önce dişleri çıktı şuanda 7 ay bitti 8in içindeyiz ve 2 gündür ilk defa mememi ısırma oyununu keşfetti 🙈 bi yandan emiyor bi yandan ısırıyor önce bir iki dayanabildim ama bugün sabah bir ısırdı gece şu saatte hala sızlıyor 😬 siz ne yapıyosunuz bu durumlardaaa ????
MiracAlpinveUmutunAnnesi avukatannee benimkinin dişleri 4 buçuk aylikken çıkmaya başladı ve 5 6 7 8 ay boyunca ısırdı yarıldı yani bildiğin her emdiginde agliyodum ama dayaniyodum malesef kanıyodi her kanadiginda siliyodumama 8 ayın sonunda tiksindigi için emmeyi bıraktı 😔
zubeyde_vs1 avukatannee benimki de 7 aylık yeni başladı ısırmaya mümkün olduğunca tepki vermemek lazımmış oyun olduğunu zannetmesin diye ben biraz konuşuyorum canım yanıyor flan diye bırakıyor şimdilik
Sibel12345 avukatannee o ısırdığı zaman hiç bir şey yokmuş gibi davran sen ay ıy of çok acıdı dedikce o oyun sanacak mahveder seni dişlerini sık elini sık ama ses çıkarma onu keffettşği an hep o tepkileri vermeni bekleyecek 😂
Murez Valla biz daha o zamanlara gelmedik ama annem dişleri çıktığında ısıracak, hemen burnunu sık bırakır ben hep öyle yaptım dedi 😁 bilmiyorum istersen dene, ben öyle yapıcam ısırdığı zaman
renkliruya O aylarda ısırıyorlar..ısırsığında göğsünüzü çekin ve ısırmak yok diyin.. Yeteri kadar emmişse göğsümü çekip ısırmak yok deyip bir süre vermiyordum.. Sonra vazgeçti.. 14 aylık.. Arada yine ısırıyor ama gülmeden ısırmak yok diyorum.. Devam ederse çekiyorum.. Sizde öyle yapın.. Anlıyorlar zaten.. Ama gülmeyin..ben başında gülüyordum..ben gülünce oda gülüp devam ediyordu.. 😄