Ibrahimereninannesi 2 aylık oğlumu 4 gün önce gece emzirip uyuttum sabaha kadar uyandıramadım.sabah doktora götürdüğümde güç bela bir kaç dakikalığına uyandırabildik ancak boş bakıyordu bizi görmüyordu doktor nöbet geçiriyor olabileceğini belirterek üniversite hastanesininin aciline sevk etti. Ordan da yatış verdiler 4 gündür oğluma serum veriliyor ememediği için sürekli bir derin uyku hali mevcut ancak akşama doğru birkaç saatliğine normale dönüyor. Kan ve idrar tahlilleri normal beyin tomografisi akciğer filmi normal çıktı. Beyin omurilik sıvısından örnek aldılar beyin enfeksiyonu da çok şükür çıkmadı. Doktorlar hiçbir hastalıkla bağdaştıramıyoruz diyor. Uuku halindeyken beslenemediği için hastaneden çıkaramıyoruz da. Hiç böyle bir hastalıkla karşılaşan ya da duyan var mıdır. Ne yapacağımızı şaşırdık onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ibrahimereninannesi cok geçmiş olsun canım bilgim yok üstte kalsın Rabbim acil şifa versin
Glsmdzn Benim de bir buçuk aylık bebeğim var o da öyle üç kez oldu artık kan şekeri düşüyor emme saati biraz geçince kendinden geçiyor ağzından zorla süt mama veriyoruz kendine güç bela geliyor hastane de bişi bulamadılar bende artık iki saatte bir gece gündüz alarm kurarak emziriyorum yapacak başka bişeyim yok diğer türlü uyanmıyor acile gittik üçüncü kan akılımda uyandı su veriyorum sürekli su kaybından da okur diyorlar
Ibrahimereninannesi Glsmdzn çok geçmiş olsun. Kan şekeri de normal çıktı hep bizimkinin. Doktorlar uyandırmak için acılı uyaran bile verdiler ama yok. Gözlerini bir türlü açamıyor. Bi kaç dakikalığına açtığında da beni göremediği bile oluyor
Glsmdzn Ibrahimereninannesi kan şekeri bizde de yüksek çıkıyor ama kan şekeri içim biz şekerli su veriyoruz bir de kansızlık var bebeğimde ondan da oluyor bizim
Ibrahimereninannesi Ygz14 önceden uykusu çok hafifti gündüzleri de çok az uyurdu 4 gündür uyanmaz emmez oldu ağzını öyle bir kilitliyorki o haldeyken kaşıkla ya da şırıngayla beslemek de mümkün değil
[silindi] Allah yardımcınız olsun umarım sebebini bir an önce bulursunuz inşallah sadece uyku tatlı geliyordur.
Ecelila Benimkide öyle oldu hepatit a cikti 4 defa yaşadık 17 saat uyanmadı metabolik testler bile yaptılar inanirmisin koca bi dosyamız var karaciğer enzimleri ne durumda ambulansla bile hastanelik olduk zamanla geçti hiç mi uyanmiyo benim ki kesintisiz 17 saat uyanmadigini bilirim cerrahpasa çapa okmeydani gezip durduk çok geçmiş olsun
Glsmdzn Ecelila şimdi durum nasıl ben üç kez yaşadım ilki altı saat olmakla beraber tabi nasıl tedavi uyguladılar
Glsmdzn Ecelila şimdi durum nasıl ben üç kez yaşadım ilki altı saat olmakla beraber tabi nasıl tedavi uyguladılar
Ecelila Glsmdzn canım daha ole bişey yaşamadık rabbim yasatmasin o günlerde pisikolojim bozulmuştu hepatit a nin tedavisi yok enzimleri iyiye gidiyor
AtaHanveAnnesi Ibrahimereninannesi Rabbim acil şifa versin bebeğinize 🙏🏻Size de kolaylıklar ve sabır..😪
Ibrahimereninannesi Glsmdzn evet hastaneden çıktık ama henüz bir teşhis koyamadılar. Durumu da iyiye gitmedi. Başkaca tahliller yaptılar sonuçları iki haftaya çıkarmış onlar çıkmadan birşey diyemeyiz dediler. Şimdi doktor doktor geziyoruz işte...
Ibrahimereninannesi Glsmdzn evet hastaneden çıktık ama henüz bir teşhis koyamadılar. Durumu da iyiye gitmedi. Başkaca tahliller yaptılar sonuçları iki haftaya çıkarmış onlar çıkmadan birşey diyemeyiz dediler. Şimdi doktor doktor geziyoruz işte...