Tgceee-95 Bebeğim 4 aylık oldu sağlık olacağından vegaferon Demir damlası verdiler,doktorumuza sordum bunj verdiler kullanalım mı diye bebeğimin kilosunu sorup ocean Microfer kullanmamızı söyledi. Siz ne kullanıyorsunuz ?
irem-Dora Tgceee-95 ocean microfer yazdı bize de doktorumuz. Sağlık ocağından verdikleri paraben içeriyor. Kullanıp şikayeti olan çok anne görünce forumlarda hiç almadım bile ben
Noriye Tgceee-95 bende ocean kullanıyorum umarım ise yarıyordur kiloya göre veriyorum aç veriyorum verdikten 1 saat kadar sonrasına emzirmeye çalışıyorum bir ara kak sayısı azaldı ara vermiştim ama dişler zarar görürmu bilmem çay kaşığı ile veriyorum ama sanırım şırınga almam lazım
irem-Dora Noriye silikon uçlu kaşıkla veriyorum, henüz diş çıkarmadı benimki ama çıkarınca şu parmağa takılan küçük bebek fırçaları var ya verdikten sonra suyla fırçalıycam dişini, lekeleri önlüyormuş
Noriye Tgceee-95 bizimde çıkmadı çok kasıntı var ama hepsi leke yapıyor deniliyor dış cikincada siyahlık oluyormus özellikle sağlık ocaklarının verdiği
Noriye Slkrtk bazen huzursuz yapıyor sanki kaka az yapıyordu düzeldi birde kiloya göremi yoksa 2 katimi kilonun veriyorsun bazıları 2 katı veriyormuş doktor bana kiloya bir damla dedi