Assyavrl Bugun 4 ay aşımız vardı sağlık ocağı vegaferon die bi ilaç verdi. Kullanan var mı? Doktorumuzdan baska tavsiye etmesini istemem gerekir mi
NoThing2Lose Assyavrl ben bir kere kullandım kakasını kırmızı parçacıklar gördüm kullandığım gün ondan sonra ocean marka aldım benim için de para ben var dediler o yüzden kullanmayı tercih etmedim imkanınız varsa doktorunuzdan tavsiye alarak alın derim
Kuzularinanasi Assyavrl vegaferon bnde kullandim bikac gun.kakasi azaldi ve asiri kokulu gaz yapti.biraktim.ocean mikrofer aldim.icerigi temizmis hem.gazi vs de duzeldi
bebekars Assyavrl imkanınız varsa kullanmayın içinde paraben var malesef. Doktorunuza bi sorun genelde ocean yada sidefer öneriyorlar bnde oğluma sidefer kullanıyorum
Buse-2 NoThing2Lose benim kızımda da öyle oldu kan parcalari falan vardı ilaç mı yapıyor bende değiştirmesini soylucem doktora
Assyavrl Kuzularinanasi Bizim zaten kaka sıkıntı 2 günde bir yapio bu ilaca hiç başlamadan kendi doktorundan başka istiyim
NoThing2Lose Linaamom vermeden 1 saat önce aç verdikten 1 saat sonra yemek yemeli yani iki yemek arasının tam ortasında verilmeli demir emilimi fazla olması için birde sabah saatlerinde verilmesi daha faydaliymis kilo başına 1 damla veriliyor birde