Mervee871 Kızlar merhaba. Bebeğim 3 aylık. Sağlık ocağı bana haber vermediği için verem aşısının günü geçmis. Normalde 2. Ayda yapılması gerekiyormuş. Aşıyı böyle geç yaptırmamda sıkıntı yok dediler ama yaşayanınız var mı böyle bi aksilik.
DarkSwan Mervee871 Verem aşısı 2.ayda yapılıyor, toplamda 3 aşı yaptılar benim bebeğime. 2.ay aşıları olarak geçiyor. Yaparız dedilerse bir sıkıntı olmaz herhalde. Aşı kartına gelmeniz gereken tarihi yazmaları gerekiyor, oradan takibini yapabilirsiniz.
yumurtam Mervee871 bizim de ASM de tadilat var diye diye 2.5 ayda başka ASMye gidip yapıldı. İçinizi ferah tutun birşey olmaz. Şöyle düşünün bebekler hasta olduğunda da ertelenebiliyor ya aşılar
kirmizibasliklikiz_ Mervee871 sorun olmaz yapilir ama siz cocugunuzun asilarini takip edin. Insanlik halidir unutulur gozden kacar. Siz takipte kalın
ruveydaensar Mervee871 verem aşısı ayrı mı yapılıyor ki. Tam olarak bilmiyorum ben de araştırmadım ama üçlü aşı dediklerinin biri o değil mi
Mervee871 DarkSwan malesef ası kartında sadece yaptıgı aşıyı yazıyor zaten neden haber vermediniz diyince konusamadı bile hemsire çok üzüldüm günğn geçtiğine. Sıkıntı olmaz dediler ama yasayan varsa içimi rahatlatmak istedim aslında
Mervee871 yumurtam ya panik oldum inanın çok üzüldüm keske ay ay yazdırsaydım aşı günlerini. Umarım bi sıkıntı olmaz sizden de duyunca rahatladım suan
Mervee871 kirmizibasliklikiz_ doğum yaptıgım hastane cizelge verdi orayı takip ediyordum aslında ama bu asılar orada yok inşallah sıkıntı yasamam inşallah
MeetJoeBlack Mervee871 biz de tam aşıları olacağımız zaman korona olmuştuk, karantinada beklerken 15 gün geçti aşı zamanı. Bir sıkıntı olmuyormuş öyle dediler. Sadece rota aşısında zaman var bildiğim kadarıyla ama tabi çok da aksatmamak lazım ☺️