Sevaras İyi geceler kızlar bebeğim 4.ay 25 günlük 4 gündür kabızlık sıkıntımız var ne yazıkki bugün dayanamadık doktorumuza götürdük ama ilaç vermek istemedi kilosu güzel diye 8.844 gram boy 69 cm geldi anne sütü ile besleniyor onun yerine kayısı ,incir ,çorba tadımlarına başlatabilirsin rahatlatır dedi biz kabızlığını kan ilacına bağladık çünkü daha önce böyle bir sorunumuz olmamıştı ki kan ilacına başlayana kadar sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum doktorum verme 6.ayda tahlil yapıp ona göre bitkisel vericem dedi sizlerede danışmak istedim bu kadar erken tadımlara başlamak doğru mu ? Ya da başka bir doktora daha götürmeliyim ne yapacağımı şaşırdım bende iyice tavsiyelerinizi istiyorum uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler 💕
Dln Sevaras saglik ocagininki kabizlik gaz yapiomus burda cok okudum.doktorunuz baska bisi onermedimi.bestiron kullaniyoruz biz bi aksilik yasamadik sukur.bi danis istersen canim.
Tuba Sevaras anne sütü ile beslenen bebek 10 güne kadar normal diyorlar. benim oglumda 4 aylikken haftada bir yapiyordu. suan 7 aylik ve ek gida aldigi icin her gün yapiyor. huysuzluk yapmiyorsa bekle bence
Sevaras Dln hayır vermedi canım 6.ayda tahlil yapıp düşükse öyle vericem dedi bende kullanmayı bıraktım zaten ama hala yapamıyor yavrum ıkınıyor sürekli gaz çıkıyor kaka çıkmıyor