Anka_2022 Kızlar iki ay önce Doğum yaptım, göğüslerim kocaman kalçalarım kocaman olmuş incecik kollarım bile baya kalınlaştı, hiçbir kıyafetim olmuyor psikolojim iyice bozuldu sizce ne zaman eskisi gibi olur vücudum, göğüslerimiz eskisi gibi olur mu
Elly Anka_2022 Ben 76′ ydım. Tek öğün yapmadan veremedim maalesef. 72lerdeyim suan 1 aydır ugrasıyorum.
Hfsrmznn Mekselinda00 peki ya 86 😔 bende online diyete başladım bakalım nolcak çok hızlı alıp veriyorum yaa iki hafta önce 84 e düştüm sonra bir haftam kötü geçti dikkat etmedim yedim hemen geri aldım iki kilo 😒
Mekselinda00 Hfsrmznn valla ben 18 ay oldu doğum yapalı bir yanım ama sal gitsin diyor bir yanım aynaya bak bile istemiyor. Diyetisyene gittim listemi verdi bazı işlerimden dolayı başlayamadım bi başlasam 1 ayda 10 kilo veririm emziriyorum bu arada hala 🤦🏻♀️
Hfsrmznn Anka_2022 yok canım sütü azaltmiyor sana gire ozel liste yapılıyor zaten benimki iki tam.ogun iki ara öğün gayette doyurucu 3 günde 700 Gr verdim inşallah böyle devam eder ☺️online diyet derken diyetisyenimle watsaptan görüşüp ayarlıyoruz her şeyi ☺️
Hfzyldztp Bende şurada bir yerde bekliyim bende dertliyim. 38 gün oldu doğum yapalı kıyafetlerim olmuyor çok takıyorum 😒