Basaktrk 3 gündür mukuslu kaka ve huysuzluk sonucu doktora götürdüm bugün ve laktoz intoleransı çıktı özel mama yazdı nasıl ilerliyor süreç yaşayan varmı kızlar
Yigitegeninannesii Basaktrk ne testi yapıyorlar acaba bizimi de huzursuz sürekli gazı var kakasını mudahalesiz veya zeytinyağı vermeden yapamiyo
Ayazin-annesi14 Basaktrk aynı durumu bizde yasadik ama bizimki şuan süt alerjisine döndü eğer bebeğiniz mama ile birlikte sizi de emiyorsa sizinde laktoz diyeti yapmanız gerekecek aksi takdirde bebeğinizin huzursuzluğu ve diğer belirtileri devam eder
Basaktrk Yigitegeninannesii canım test yapmadı ben şikayetlerimi söyledim söyledim kakada mukus vardı ve hiç susmadan ağlıyordu
Ayazin-annesi14 Yigitegeninannesii bizde kaka testi yapmışlardı laktoz alerjisi öyle çıktı şuan da süt alerjisine döndü o da kan testinde çıktı 1 aylıkken laktoz alerjisi teşhisi koyuldu 4 aylıkken süt alerjisi olduğu söylendi şuan 9 aylığız hala devam ediyor sizinde suoheleriniz varsa doktora götürüp test yaptırın çünkü devam ederse kaka da kan ve vücutta dokuntuler oluşuyor ve bebek aşırı huzursuz oluyor
Ayazin-annesi14 Yigitegeninannesii anladım pişikte bir alerji belirtisi siz diyetinizi sağlam tutun bütün belirtilerin hepsi geçecektir inşallah