snil her zaman kendi hazırladığınız yoğurt, meyve sebze püresi tarzı gıdalarla başlamanız onun için çok daha sağlıklı olur
Aslında erken başlamaya hiç mi hiç heves etmiyorum zar zor besleniyor durumu doktorumla da görüşeceğim tabi bana kalsa ben daha beklerim ama sürece bakınca bu gidişle ek gıda döneminde de problem yaşayacağım gibi görünüyor çevremde de sıkıntı yaşayıp diğer bebeklerine erken tadıma başlayanlar oldu o yüzden erken mi başlasam diye düşünmüştüm bir de bahsettiğim markalar 4. Aya özel temiz içerikli gıdalar üretince onlardan da ara ara versem nasıl olur diye düşündüm yoksa diğer türlü kendim yaparsam 4. Aya uygun olarak hangi sebze ve meyveleri verebilirim bilmiyorum araştıracağım 🌸
Zlm Sebze haşlamalari ile başladım 3 gün kuralı ile daha sonra meyve ve yoğurt verdim.
O kaşık mamalarınıda belli birşeyleri denedikten sonra verdim bir süre sonra
Kaşık mamada Hangi markayı kullanıp memnun kaldınız peki? Ek gıdanın şartlarını sağlayıp sağlamadığı nasıl anlaşılıyor ? 😊
Adanhl blendırdan geçirilmiş sebze çorbaları( bal kabağı, brokoli, patates havuç, içine biraz bebek irmiği, iki damla zeytinyağı
Karışık çorba olarak vermeden önce ilk etapta tek tek hepsini deneme aşaması var sanırım direkt mi çorba şeklinde verdiniz ?🌸