3bebe Arkadaşlar merhabalar bikaç gün önce eltimin (28 yaşında biri 5 gün önce 1 yaşına giren ve diğeri 4 yaşında iki kızı var) meme kanseri ¾ evre olduğunu öğrendik Hepinizden dua bekliyoruz nolur dualarınızda ona da yer verin buna cok ihtiyacımız var 😔
Emine003 3bebe Rabbim şafi ismiyle şifalar nasip etsin inşallah canım 🤲 Rabbim evlatlarına bağışlasın inşallah 🤲
Buse18062 “LEYSE LEHÂ MİN DÛNİLLÂHI KÂŞİFETÜN.” Bu duayi 70.000 kez okuyun okutun.Kanser hastaları için okunuyor. Rabbim şifa versin
Buglemmim 3bebe Allah şifa versin çocuklarına bağışlasın sevdiklerine Allah’ım Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Elifcinargul 3bebe rabbim şifa versin bende yeni öğrendim bu illeti kafam duman içinde oğlum çok küçük 😭durumu nasıl şimdi neler yapıldı
3bebe Elifcinargul bu durumda ne denir bilmiyorum geçmiş olsun desem denir mi onu da bilmiyorum Eltim inanılmaz morali yüksek biri hepimiz hayranız ona gerçekten ki hiç beklemiyorduk Suan kemoterapi alıyor yarın 4. Kürü alacak 8 kür şeklinde 15 günde bir Doktoru herseyde çok olumlu konusuyo Sizde kendinizi üzmeyin bol bol dinlenin ve moral inanın bu hastalığın çaresi resmen Hersey güzel olacak sizin için de ben inanıyorum sizde inanın
3bebe Elifcinargul kusura bakma yeni gördüm mesajını evet işk gün uzak kalıyo ama cidden eltim o kadar iyi geçiriyo ki bu süreci doktorlar bile hayran kaldı Resmen hepimizi şaşırttı Bu hastalıkta en büyük şey moral