Seymapala Merhaba arkadaşlar 3 ay 18 günlük bebeğm sadece mama ile besleniyor bir buçuk haftadır zorla yediriyorum diliyle ittiriyor aslında aç ama iki çekip diliyle itiyor uykusunda kandırıp veriyorum onu lıkır lıkır içiyor ne yapiucagimi şaşırdım artık 🥺😭
Humeyramm Seymapala bu donemlerde.bizim de.oldu cok zor bi dönem gercekten. Nasil iciriyodum aynalarla kandiriyodum eline vermedigim kalmiyodu uyutup veriyodum bi yere.gitmek istemiyodum cunku mamasini asiri zorlukla iciyodu
Dilruba_1 Seymapala 3 ayn7 günlükten merhaba 🤦🏻♀️ Aynı şeyleri ben de yaşıyorum aşıdan önce iştahı yerinde miydi? Sanki 2. Ay aşılarından sonra oldu eskiden bu kadar değildi Zar zor uykusunda içiriyorum bende hatta bazen onu da tam bitirmiyor çay kaşığıyla içiriyorum bıktım artık tam😥kaç saate bir kaç cc veriyorsunuz ? Bizim 3 aylık olmasına rağmen daha 120 cc ye bile geçemedik 90 cc onu da eskiden 4 saat beklerdim şimdi 2-3 saate bir vermeye çalışıyorum mesela şimdi saat 6 da uyandım en son 3 saat önce içmişti şimdi içmedi reddetti gene
Alparslan616161 Seymapala 3 aylıktan sonra sürekli oluyor ayda bi kere yada iki kere mamayı geçtik 4 aylıkken ek gıdaya başlamıştık hani yeri geliyor ikisini bir Red yapıyor ağzını asla açmıyor deli gibi aç hani 2 3 yudum çekip dişleriyle ısırıp diliyle itiyor sonra
Humeyramm Rabiaelf Ayda ek gidaya basladigim an da da ben cok zorluk cektim gercekten. 9. Ayda duzelmeye basladik cok sukur 13 aylik suan mamayi birakirtirdi doktor ek gida ile devam ediyoruz yogurtu cok yedir dedi ona dikkat ediyorum gidiyoruz bakalim
Seymapala Dilruba_1 olabilir bend öyle düşünmeye başladım artık çünkü başka bir sebep gelmiyor aklıma 3 3 buçuk saatte bir 120 CC içiyordu şimdi 90 120 arasi içiyor 4 5 saat arayla falan çok çok acıkınca 😕
Dilruba_1 Alparslan616161 2 3 yudum çekip dişleriyle ısırıp diliyle itiyor sonra Bu ısırma olayı bizde de var demek ki her çocuk böyle acaba dişi mi kaşınıyor çıkacak o yüzden mi ısırıyor diyorum ama 3 aylık daha sanmıyorum ki dişi için ısırsın..😒4. Ayda neden başladınız beslenme probleminden dolayı mı? Ben de doktoruma diyeceğim 4.ayda tadımlara başlayacağım muhtemelen kabul etmeyecek ama napayım yani süt sağıyorum zar zor içer mama veririm zar zor bitirir süt bile sağmak istemiyorum artık kesilse gram üzülmeyeceğim ya o raddeye geldim sanki içen mi var da sağıyorum diyorum 😢ek gıdada nasıldınız yedi mi bari?
Payasadeka 3 ay 11 günlük benim oğlum. Mama kullanmıyoruz anne sütü içiyor ama memede huysuzlaniyor bizimki de zorla emziriyorum gerçekten bu dönem bütün bebekler öyle sanırım
Alparslan616161 Dilruba_1 bizim diş belirtileri 2.5 aylıkken başladı 6 aylık olduk hala bişi yok ortada ek gıdaya başlamamın sebebi 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım sadece mamayla beslendiği için doktor 4. ayda başlamamı uygun gördü çok seçici ama kolayına bişi beğenmiyor
Hkshkshsk Seymapala benim bebeğimde öyle 2 gündür 3 ay 4 günlük ağzında oynuyor ara ara çekiyor sonra bana bakıp gülüp oynuyor yada diliyle itiyor
Dilruba_1 Hkshkshsk ağzında oynuyor ara ara çekiyor sonra bana bakıp gülüp oynuyor yada diliyle itiyor Şaka gibi ya aynı benim kızımın hareketleri 😀 gülüyor ittiriyor oynuyor demek ki birçok bebek böyle gerçekten sinirim tavan yapıyor bazen ama genelde bebekler böyle oluyor herhalde bu aylarda artık sakin karşılamaya çalışıyorum