Elifimm077 Kızlar 2 haftadır böyle 10 aylık bebeğim geceleri sabahlara kadar uyumuyor gündüz uykusunu 1e düşürdüm yine de geceleri uyumuyor kollarım bacaklarım uyuşuyor sallamaktan her yolu deniyorum ama yok çıldırcam artık babasına biraktim sinirden çıldırıyorum bu normal mi
1armintosannesi Elifimm077 şu an 10. Ay uyku gerilemesinde çok doğal umarım en kısa sürede geçer ama uykusunu 1 e düşürmeniz onun daha hıuysuz olmasını sağlar yetmez çünkü bir uyku aynı şeyleri ben de yaşıyorum şu an
Ulukyy Elifimm077 Elifimm077 yeni uyudu desem inanır mısın. Hemde bugün sadece öğlen saat üç gibi bir kere tek uyudu. Hergün böyle saat ikiye üçe kadar ayaktayız. Ne yapacağımı bende bilmiyorum 11 aylık.
Elifimm077 1armintosannesi eski düzendeyken de böyle uyumuyordu bende kisalirsa uyur dedim ama uyumuyoe
Mommy92 12 aylık, 21:00 a doğru uyuttum, saat 23:30 da uyandı o zamandan beri uyumuyor ağladı uykuya direndi en son pes ettim oyun oynuyor şuan. Ne zaman geçicek bilmiyorum..
Elifimm077 Mommy92 ben mi yazdım bunları diye biran şüphelendim. Çünkü benimde aynı saatlerde uyudu ve uyandı şuan bende bıraktım oynuyor
1armintosannesi Elifimm077 geçici bir dönem olduğuna inanıyorum eski düzen derken atıyorum 4 aylıktan beri mi yoksa 2 haftadır mı böyle
Elifimm077 Ulukyy analık güzel olduğu kadarda çok zor 🤦 niye böyle oluyor bende bilmiyorum. Kendimize vakit de kalmıyor artık