Ceylan-polat Merhaba biz 53 günlüğüz teyzeler 😊 emziriyorum ama asla kendi bırakmıyor emmeyi. Bende 15 dk olarak emziriyorum . Çok nadir kendi birakiyor. Bende bu durumu istahina bağlıyorum umarım oyledir.Gogusum yumuşak süt mü yok diyorum acaba. Ama kilo alımıda gayet iyi 5 kiloyu geçti. Kafamda deli sorular
Gamzeliiix09 Ceylan-polat Benim oğlumda aynı uzun süre emmeyi seviyor. Memeler bir süre sonra terbiye olduğu için ilk günkü gibi olmaz artık tabiki süt var yumuşak olması olmadığı anlamına gelmiyor kilo alımı iyiyse sorun yoktur
Ceylan-polat Gamzeliiix09 gayet iyi kilo ama biz anneler yetmiyor mu diye düşünüyoruz tabii 😊 sabah ve gün içinde bir kez çok şişiyor göğüslerim . Sürekli emmek istedigi için bende emziriyorum öyle olunca da akşama doğru uyuyana kadar yumuşacık oluyor . Ve tesadüf mü bilmiyorum akşam yumusadiktan sonra memeyi emdikçe istiyor sanki yetmiyormuş gibi . Umarım yetiyodur teşekkür ederim 🥰
T-annesi Benimkide aynı bizde 50 günlük olduk , oda bırakmıyor her memeye 20 dk veriyorum acaba fazla diye bende hep bu soruyo soruyorum çunku bazen çıkarıyoe bazen de senki doymamış gibi yine istiyor, siz tek memeye mi 15 dk veriyorsunuz?
Ceylan-polat T-annesi evet bırakmıyorsa doktorumuzun söylediğiyle tek meme 15 dk yeterliymis. Bizimki yarım saat rahat emiyor hatta geçiyor tek memede. Doktor da bu çok fazla dedi 15 er dk yeter dedi