17062019 Sumeyye_03 ben ne yazikki.gunde 3 tane sabah oglen aksam.icmezsem cok sinirli oluyorum cunku.icmeyen anlamaz.smdi linc etmeye gelirler
Bulutkbr Sumeyye_03 ben hamileyken de içtim emzirirken de sadece 3 ay emzirebildim .Benim farklı sıkıntılarım vardı çok zor günlerden geçtim şimdi çok pişmanım.Şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı ama ona en ufak bişey olduğunda hep vicdan azabı çekiyorum
Bulutkbr Sumeyye_03 ben hamileyken de içtim emzirirken de sadece 3 ay emzirebildim .Benim farklı sıkıntılarım vardı çok zor günlerden geçtim şimdi çok pişmanım.Şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı ama ona en ufak bişey olduğunda hep vicdan azabı çekiyorum
Deletedmom280 17062019 merhaba Bn ıcıyrm icıne de kızmıyorum sankı herseyi mız mukemml tek skntı sgra cok kasmamk Lazm diye dusunuyrm
Sumeyye_03 17062019 seni anlıyorum ben peki çocukta yan etkileri oluyomu gaz ishal gibi bazı belirtiler
17062019 Sumeyye_03 yok cok sukur olmadi.ilk oglumda da ictim.2 yasina kadar emzirdim.normalde tiryakiyim ama 3 le sinirladim kendimi bolca da su iciyorum.
Sumeyye_03 Benim bebeğim 2 aylık ben kullanıyorum ama gaz ishal oldu napicami bilmiyorum ama sigara icmedigim zaman sinirleriniyorum
Sumeyye_03 Benim bebeğim 2 aylık ben kullanıyorum ama gaz ishal oldu napicami bilmiyorum ama sigara icmedigim zaman sinirleriniyorum
Sibel12345 Sumeyye_03 sıgarayla alakası yok yediklerine dikkat et kavun karpuz tahin helvası simit kremalı seyler baharatlı seyler yediysen etkiliyor ishali gaz problemide malesf 4. Ayına kadar devam edecek rezene ve kimyon tohumu al karıştır çayını iç canım