Buse-2 Kızlar merhaba bebeğim 4 aylık ve kan ilacı verdi sağlık ocağı vegaferon diye bı kaç gündür veriyorum bugün farkettim Kakasinda mukuslu kan rengi bisiler vardi ilaç yaptı galiba ama bilmiyorum başına gelen varsa bilgi verirmi acaba bana
El1f Buse-2 vizede vermişti kan değerleri düşük diye ama bizde öyle bişey olmamıştı doktora götürün bi sakıncalı durum çünki
Buse-2 Morningstar biliyorum bende çok aristirdim kullananlar var kullanmayanlarda napcağımı bilemedim
El1f Buse-2 bence ilaçtan kaynaklı bişey değil o zannetmiyorum ama yinede konturölde söyle böyle böyle oldu diye
zeyderler Buse-2 kakada kan tehlikeli. Mukus kıvam vs bile şüphe uyandırken kan bence gitmeniz gerekiyor
esra91 Buse-2 kakada kanı alerji olduğunda yaşamıştım oğlumda çileğe alerjisi çıkmıştın4 aylıkken ben yediğim için sütümden geçmişti. yeni ek gıda bişey verdinizmi onuda değerlendirin derim
Buse-2 Ama şu da var sadece bikere oldu ilacı verdikten sonra iki gündür vermiyorum mesela kakası hep hardal rengi normal anlamadım bende ya ilaçtan ya değil doktora sorucam bakalım