Elifss Kizlar babami 10 gun once ani kalp krizinden kaybettik hicbsy yokken gayet iyiyken oglen namazni camide kildirip koydeki evimzde cemaati eve davet etmis cay icmek icin o ara terleyince banyoya grmis abdest alirken ani kriz sonucu orada vefat etti apar topar memlekete gttik tatik icin gdyolardi canlarim her sene bu durumu hala asamadik suan istanbula evimize donduk babami koydeki mezara defnetmek zorunda kaldik bi yarimiz koyde bi yarimiz bedende annem ben kardeslerim cok zor durumdayız sizden ricam Babam AHMET TUPARLAK ve aikem adina dua istyorum muminin mumine duasi makbuldür iicm cok aciyir evladuma bile bakacak gucum yok zor ayaktayim annem hasta bisuru rahatszlgi var onu kaybetmekyen korkuyoruz cok üzülüyor bekar kardeslerm var babam cok genç yasta vefat etti herkes tarafndan sevilen birisydi canim cok yaniyot duanizu eksk etmeyin Allah rizasi icin
Deletedmom_9857 Elifss Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet kabri Nur olsun size de büyük sabır diliyorum 🤲🏻
Deletedmom131 Elifss Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Rabbim hepimize abdest alırken ki gibi hayirli ölümler nasip etsin
Twinkle Elifss Rabbim size ve ailenize güç kuvvet versin 🙁 bebeğiniz var daha da güçlü kuvvetli olmalısınız. 🧡 Abdest başında vefat etmiş babanız ne güzel, ne kutlu bir ölüm böyle🍀
Deletedmom139 Elifss Allah rahmet eylesin. Rabbim annene de Şafi isminin hürmetine şifalar versin inşallah 🙏🏻♥️
[silindi] Allah ailenizin ve sizin acinizi hafifletsin. Babanızın mekanını cennet etsin ve cennetinde kavuştursun sizleri inşallah. Dünya böyle işte malesef ölüm aniden karşımıza çıkabiliyor.
ozgyrs Elifss canım benim😔 basınız sağolsun. Çok zor çok yaşayan bilir. Benim annemde kanser hastası hastanede yatıyor. Babamda onun yanında kalıyor.. ikisinide kaybetmekten korkuyorum😔 seni öyle iyi anlıyorum ki...
Esrahr Elifss başınız sağolsun 🤲🏻 rabbim mekanını cennet eylesin. Sizlere de sabır versin inşallah 🙏🏻 zamandan daha iyi bir ilaç yok ne yazık ki. Bugünlerde geçecek