SinemAtlas Bebeğim ne biberon ne aliştirma bardagi hic birseyle su icmiyor siz bebisleri nasıl alıştırdiniz su içmeye 🥺
Merveeemeeliss SinemAtlas bende bekliyim asla içmiyor ne yaptıysam içmedi kaşıkla verdim yok yeni ek gıdaya geçtik
expectopatronum SinemAtlas aynı dertten muzdaribim. Arama butonundan bi bakayım dedim başlık açmadan. Siz çözüm bulabildiniz mi?
seleno SinemAtlas emziriyorsanız anne sütü de su içerdiğinden bebekler su ihtiyacını oradan karşılıyor. Ek gıda ağırlıklı gidildiğinde emzirme bitince su içecektir. Benim kızımda öyleydi şimdi gayette su içiyor. Bir de bardakta içmeyi seviyor benim kızım. Bebek bardağı yada pipetli bardak sevmiyor.
Merveeemeeliss SinemAtlas bnimkide ihtiyacı yoktur olsa içer diyolar ama ne bilim bilemedim bende emziriyorum susamıştır belki diye😀
SinemAtlas Merveeemeeliss bende hep emziriyorum susuyordur ici yanmasın diye 😁nasıl alışçak çok zor valla
SinemAtlas expectopatronum valla biberonun ucuna tatlı bişeyler sürüyorum azcık o şekilde içiyor ama hala zorlanıyorum içirmekte dene istersen biberon ucuna ben meyve püresi falan sürüyorum geçen gün nutella sürdüm evet yasak ama napayım her yol deniyo insan🤔
yasemin-r-s-s Kızlar bende denedim bir kaç yolu ama rahat rahat icemiyordu sonra bebek suyu aldım e bebekten ucunda içme aparatı var şimdi gayet rahat ve iyi içiyor bı deneyin derim 🙋🏻♀️
SinemAtlas seleno evet emziriyorum benim bebegim 7 aylık ek gıdayı tadımlık olarak veriyorum ben çok fazla vermiyorum az az ama su içmiyo diye üzülüyorum
seleno SinemAtlas emen bebeklerin su ihtiyacı olmuyor bu yüzden üzülmeyin sizin sütünüzden karşılıyor onu.
Winnithepooh SinemAtlas merhaba o şişe ucuna takılan aparat bende var kullanılmamış açılmamış paketinde düşünürseniz 7 TL den satıyorum pembe renk ama renk sorun eder misiniz biekmediginden söyleyin dedim görsel atayım