Ozge00 Dünde post açmıştım meme bıraktırmayla ilgili gittim hemen aktaran Bi tane sabır taşı aldım ve 1 günde memeden ayrıldık şok içindeyim 😬
Ozge00 Yildiz52 suya tutuyosunuz göğsünüze sürüyorsunuz çok iğrenç Bi kokusu var ben bile kendimden tiksindim
Ozge00 rosesbabys ıslatıp göğsünüze sürüyorsunuz zaten aşırı kötü kokuyor tadı da kötüymüş aşırı düşkündü memeye saatlerce emiyodu hatta nasıl oldu bu kadar kolay anlayamadım Allah bulandan razı olsun 😀
Ozge00 Derya3338 taşı ıslatıp göğsünüze sürüyorsunuz ememiyo zaten çok iğrenç Bi kokusu var tadı da çok kötüymüş ben bakmadım 😬
rosesbabys Ozge00 peki sonra emmek istemiyormu gece falan uyuturken ne yaptınız 🙈 tekrarlamak gerekiyor mu
Ozge00 rosesbabys açtırdı ama ememedi üstüne yattı bende kolunu sırtını yüzünü kaşıdım öyle uyudu 3 saat sonra tekrar kalktı gece gene sarıldım geri uyudu sabaha kadar da uyanmadı ilk defa kesintisiz uyuduk koku geçtikçe sürekli sürdüm
Birminnosannesi Ozge00 Ben de şaşkınım. Denedim emmeye devam etti. Üstüne bir de 3 gün ateşli hastalandı acaba sabır taşından mı dedim vicdan yaptım. Ama sanırım az sürdüm ondan emmeye devam etti.
Temmuz1 Ozge00 sanırım bu forumda okumuştum birinin bebeği sabır taşı sebebiyle zehirlenmisti acillik olmuştu.dikkatli kullanmak lazım içeriği ne acaba.
Ozge00 Temmuz1 içeriğiyle ilgili Bi bilgim yok fakat bitkisel bişey tabii her çocuğun bünyesi alerji durumu bir değil Biz Bi problem yaşamadık zaten çok ağır kokusundan kaynaklı ememiyor