Nrslnn Oğlum diş çıkarıyor ve calpol oğluma asla etki etmiyor eşime dolven almasını söyledim eczacı calpol den bir farkı yok iburamin zero daha etkili ateş için demiş kullanan bilgisi olan var mı
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nrslnn iburamin soğuk algınlığı için biliyorum ben üst solunum yolu enfeksiyonuna kullanılır. Siz dolven kullanın bazı eczacılar sırf satmak için yapıyor
Asyakus11 Doktor bize boğaz enfeksiyonunda vermişti. Yani genel soğuk algınlığında kullanılıyor. Griple birlikte görülen ateşte işe yarıyor sanırım ama bilmiyorum tam olarak
Bugleminannesii Asyakus11 aynn tamda arkadaşın dediği gibi bence griple beraber görülen ateş için doktorlar bunu veriyor ama zararı faydası varmı diş için bilmiyorum
Nefes4577 Ben kullanıyorum canım soğuk aliginligi öksürük vs durumlarda veriliyor pedifen de verebilirsin ben bebeğimde pedifenle rahat ettim
irva Nrslnn Dolven calpolden tabiki daha etkili nasıl farkı yokmuş.Bazı eczacılarda sapıttı iyice.Size verdiği soğuk algınlığı için.
Nrslnn irva haklısınız ben de biliyorum soğuk algınlığı da kullanıldığını ama önermiş bir sormak istedim teşekkür ederim
Eminerd Nrslnn dolven kuvvetli bir ateş düşürücü ve ağrı kesicidir. Doktorumuz çok zor durumda kalmadıkça kullanma demişti bana 😊 dediğiniz ilaç soğuk algınlığı için diye biliyorum yetişkinler için olanıda var hatta
Gnllss Nrslnn bizim doktorumuz atesin direncli oldugu bi donem yazmisfi ama gunde bir kere verin dedi gerisinde atesi cikarsa calpol ibufen donumusumlu verdik
Kubradorukaras Nrslnn son 1 aydır bende iburamin kullanmaya başladım normalde calpol dolven kullanıyodum çok bi fayda etmiyordu şimdi calpol iburamin dönüşümlü kullanıyorum evet daha etkili ama soğuk algınlığı için kullandım ben hep dişte etki edermi bilemiyorum.