adaninannesii Kızlar ishal olan çocuklarınıza hiç kullandınız mı acaba ishale iyi geliyor ama belirli bir yaşı var mı biliyor musunuz ?
Feraye_ adaninannesii oneymis ya küçük cocuga verilirmi o,,,muz yedir probiyatik fln alın eczaneden Doktora sorulmadan öyle şeyler icirilmemeli!!!!!!!
Klymeneninatlasi adaninannesii sonrada bunu içirdim şöyle oldu diye post açıyorsunuz. Canım anne bebeğin ishal mi? Kaç gündür devam ediyor? Ek gıdaya geçti mi? Takipli doktorun var mı? Bol bol sıvı tüketiyor mu?
adaninannesii Feraye_ canım kardeşim bi siz biliyorsunuz demi muz yemeyi seven birisi değil diş dönemindeyiz ve hiç birşey yemek istemiyor patates muz gibi bende kullanan varmı diye kullanmadan sordum ne var bunda ??
adaninannesii Klymeneninatlasi 18 aylığız 1 ay öncede aynı olmuştuk 1 hafta sürmüştü doktor suyun içine toz verdi dişten demişti onu kullanıyoruz Şuan da 2 gündür ishaliz suyun içine o tozu kullanıyoruz ama faydasını göremiyoruz onunla muz patates tüketmek istemiyor hiç birşey yemiyor bu yüzden sormak istedim.
Feraye_ adaninannesii ben biliyorum demedim ama o dediğiniz şey sizede mantıklı geliyomu öyle şeyler içirmek küçük cocuga eczaneden probiyotik alabilirsin daha hizli etki eder
Klymeneninatlasi adaninannesii probiyotik kullansan benim oğlan ishal olunca iyi gelmişti iki güne toplamıştı