pervin_t Kızlar,aralıklı oruçla ne kadar süreye ne kadar kg zayıflamak mümkün?2-3 haftaya kadar güzel etki olur mu?Bide neler tüketiyordunuz?
Girlmomsss pervin_t ben 2 ayda 11 kg vermistim 2 sene icinde 4 kiloya yakin geri aldim sabah tekrar basladim bende ama suan acim 😭🤣
Meteninannesi52 pervin_t sabah 11 de ya da 12 de kahvaltı yapıyorum akşam engel 7 de yiyorum bir aydır 7 kilo verdim ben
Eylulunannesiiii pervin_t ben yaklaşık 1 yıl önce aralıklı oruçla 1.5 ayda 12 kilo vermiştim. Maalesef 6 kiloya yakın geri aldım çünkü aşırı yiyorum. Bende bu aralar hep niyet alıyorum başlamak için tekrardan ama Bi başlayamadım. Yarın bende başlıycam inşallah. 18 saat açlık 6 saat tokluk uyguluyorum tabi yediklerime dikkat ederek ve bol su içerek.
Anesanne pervin_t kaç kilo vereceğiniz sizin kilonuza göre değişir. Mesela 90 kiloyla başlamak var 60 kiloyla başlamak var. Bı de aralıklı oruç yapıyorum diye yediklerini abartmamak lazım. Ben 63 kilo ile başladım 2 ayda 8 kilo verdim. Hedef kilom 55 oldum. Doğumdan önceki kiloma döndüm bebeğim 1 yasinda
Woman35 Emzirme dönemi bitsin bende başlicam instagramda bi kadın bu yöntemle, yediklerine dikkat ederek ve her gün 10bin adım atarak baya kilo vermişti 1.5 2 ayda
Woman35 pervin_t hiç hatırlamıyorum vallahi ama bacakları vs Baya incelmişti aynılarını yapıcam bende
BuluttBey Kilo vermekte laf mı 90 ile doğuma güncel 58 🌿 Ki 10 aylıkken falan 58 oldum Şu anda herşeyi yiyorum , 16 saat açlık yapıp dengeliyorum
Serra_Annesi Aralıklı orucu bilemem ama normal diyetle 4 5 haftada 9 kilo verdim. Bebeğim 6 ay 18 günlük emziriyorum. 95le başladım şu an 86yım devam ediyorum hedef 65
Feyzosumunannesi Serra_Annesi benım bebegım de 4 ay 26 gunluk diyet yapamıyorum sadece anne sütü aldıgı ıcın 6 aylık olmasını beklıyorum. Siz nasık dıyet yapıyorsunuz