Hilalll9595 Kızlar kızım 22 aylık olmak üzere asla yerinde durmuyor yemesi içmesi gayet güzel gören kurtlu diyor gelelim asıl konuya 85 cm boy 10.850 kilosu çıktı sizce nasıl 3070 doğdu
Hbbknk Hilalll9595 çocuk gelişimi için persentilden bakılıyor kız çocuğu için o doğum kilosunda 24 aylık 10.99 kilo 84 cm olması normal. doğum kilosu değiştiği için bu ay ki gelişimde doğum kilosuna kıyasla bakılıyor
Sinemisssss Hilalll9595 kızım da 21 ay 20 günlük asla durmuyor yemesi de dünden beri kötü kilosu 13 boyu 90 c doğum kilosu 3.800 ama eve 3.500 getirdim cok zorluyor artık diş gelişimi de az sanki sizin nasıl
Hilalll9595 AyseninAnnesiiii 2 yaş kontrolüne götürmedim aralıkta 2 yaşına girecek sağlık ocağında işim vardı gitmişken kızımın kilosuna boyunada baktım
Hilalll9595 Ayseee27 hiç bir şekilde durmuyor anca uyuyunca duruyor oda mecburiyetten başka türlü kurtlu ztn ben minyon tipliyim esimde zayıf uzun boylu bakalim kizimizda zayıf olacak galiba
Hilalll9595 Sinemisssss diş gelişimi derken tam anlayamadım sayısımı az bizim toplam 16 dişimiz var 7 aylıkken ilk dişini çıkarttı
Hilalll9595 Sinemisssss aslında çok konuşan susmayan bir kızım var ama ne dediği anlaşılmıyor eşim geç konuşmuş mesela bende kızım gibiymisim küçükken susmazmışım ama kimse de ne demek istediğimi anlamazmış kızımın dediği en çok kelime olarak 1 baba dede nene dur öyle