ceybug Kızlar bebegim 7.5 aylik uyumuyo yarim saatte 1 kalkiyo delirecem psikolojim bozuldu resmen ne yapcam ya bu bebekler icin uyku ilacı varmis ise yarar mi
Nisanida ceybug uyulmadığı zaman ılık bi duş masaj yapım belliki bir yeri ağrıyor. Ağrı kesici verebilir siniz boş bol bol emzirşn
Sgnnn ceybug benim oplum 4. Ay atağı çnda ağlamaktan sesi kısılıyordu artık asla durmuyordu. Doktoru nadinight sorey vermişti sakinleştirmişti sabah akşam 3 puf sıkılıyordu. Baybay 2 yaştan önce önerilmiyor. Doktorunuza sorun isterseniz
ceybug Nisanida uyusun diye sürekli meme teklif ediyorum gerçekten yoruldum artik napacagimi sasirdim
Bircaykoyicelim ceybug gece emzirmenize gerek yok ama. Mutlaka bı sıkıntısı vardır. Diş çıkarma dönemin de böyle yapar bebekler. Ek gıdaya geçince bide… Siz uyandığında beslemeyin gece beslenmesine gerek yok zaten. Çok aşırı huzursuzluğu varda doktoruna götürün.
ceybug Bircaykoyicelim Diş çıkarıyor alttakileri çıkardı 2 tane üstten direk yan kesicileri cikariyor öndeki iki dış yerine calpol verdim şimdi emzirerek uyuttum bakalım inşallah uyur doktora götürdüm kaç kere biseyi yok dedi