Ceylinadam5 Yenı anneyım bazen okadar asırı bunalıyorum ki kafsyı yıcek gıbı hıssedıyorum bnm gbı olan varmı tek değilimdir dimi
1234___ Ceylinadam5 hepimiz bu yollardan geçtik kimisi ağır atlattı kimisi çok hafif ama emin ol hepsi geçiyor
Yasmnnnn Ceylinadam5 canım hepsi geçecek yeterki kendine iyi bak ben sonradan hastalandım dikkat etmediğim için aşırı strees yaptığım için. Çıkabilirsen kahve içmeye çık bebeğini güvendiğin birine bırakıp yapamazsan duş al dua oku namaz kıl yürüyüşe çık 10 dk bile yürüsen iyi gelir
Mutlubebekannesi Yemezsin tabikide 5 gün sonra benim bebeğimde 2 aylık olacak ara ara bende sıkılıp bunalıyorum ama bebeğimin büyüdükçe geliştiğini görmek gülmesini görmek göz göze gelmemiz bile herseye değer 😊
Ceylinadam5 Mutlubebekannesi bazen cok bunalıyorum tuvalete bıle gıdemıyorum surrklı emıyor asla uyumuyor senınkı uyuyomu bu zmnlr norml uyumaması
ecemturkan Ceylinadam5 1 aylığız aynı durumdayız yarımsaatte bir emmek istediğini biliyorum ve sürekli ağlıyoruz 1 dk vaktim var uyku yok gündüz hiç uyumuyo ara ara eski hayatıda özlüyoruz ama hepsiiii çok normal geçmeyecek gibi sansakta hepsi geçiçek yanlız değilsn
Suleakblt Aynı durumdayız canım bebeğim 50 günlük oldu 40 ım çıktı ondan sonra başladı bende akşama doğru içime sıkıntılar giriyo bebeği büyütemicek gibi oluyorum tek kalmak istemiyorum ağlamak istiyorum birsürü birsürü düşünce umarım tez zamanda geçer