MinikMucizem26 Kızlar bebeklerinize rota virüs aşısı yaptırdınız mı? Yaptırmayı düşünüyor musunuz herhangi bi etkisi falan oluyor mu yapılması gerek mi? Bilgisi olan yazarsa sevinirim bebeğim şu an 80 günlük.
Yasemin38 MinikMucizem26 öncelikle rota virüs hastalığını araştır canım çok önemli bir aşı hastalığı ağır geçiyor Allah korusun. 3.ve 5.aylarda 2 doz şeklinde yaptırmıştım
SetenayCo MinikMucizem26 ilk doz 3.ayda ikinci doz 5.ayda yapılır. Rota tehlikeli bir virüstür. Karşılayabilecek durumunuz varsa mutlaka yaptırın. Yan etkisi olmadı….
MinikMucizem26 Yasemin38 iki doz mu oluyor bide bilmiyordum bu aşı hastalık olmaması için mi bende araştırcam tabiki ama bilginizi de almak isterim.
MinikMucizem26 SetenayCo anladım teşekkür ederim. Aşıyı biz alıp sağlık ocağı yapıyor sanırım değil mi
Tugcerdl Doktorlar şiddetle tavsiye ediyor biz olduk diğer aşılar gibi de olmadığı için hiç yan etkisi falan da olmadı doktorunuz size de önermiştir diye düşünüyorum
MinikMucizem26 Tugcerdl evet doğru doktorumuz önerdi. 2-3 ay yada 3-4 aylarda yaptırın diye ben buraya da bir sormak istedim sağolun
Yasemin38 MinikMucizem26 evet 2 doz canım. Araştır dememdeki amaç hastalığın ağır geçtiği bir virüs çok öneml bir aşı mutlaka yaptır derim. Devlet aşıları ile özel aşılar arasındada 1 ay süre olmasına dikkat et canım
SetenayCo MinikMucizem26 Sağlık ocağı da yapar, rutin kontrole götürdüğünüz bir doktor varsa o da yapar. Yeter ki soğuk zinciri kırılmadan ulaştırın.
Tugcerdl MinikMucizem26 kendin eczaneden temin edersen sağlık ocakları yapıyor ama hastanede daha uygun fiyatı en azından bizimkinde öyleydi kendi doktorumuz yaptı o yüzden detaylı araştırın isterseniz eczaneden de bir fiyat alın
Masal4068 Ben de araştırdım yaptırmadan önce bi tanıdığım yaptırmamış oğluna ücretinden dolayı oğlu üç gün hastanede yatmıştı biz de yaptırdık 3. ve 5. ayda yapılıyor damla şeklinde oluyo zaten durumunuz el veriyorsa yaptırın derim.