_Meryem21 Arkadaşlar bebegim 20 günlük göbek bağı düşmedi, ç.doktoruna götürdüm tahlil istedi, tahliller temiz. bir hafta daha bekle dedi, tam kuruma olmadığı için, kurumasını hızlandırmak için ne yapmam gerekiyor, yada bu durum normal mi?
Melooo26 _Meryem21 kuru tütün hatta çocuğu da yikmayin benim bebeğimin 6. Gün gobergi düştü düşene kadar asla şu degdirmedim 22 günlükken göbeğinden kan gelmeye başladı hemen doktora götürduk yaktı tekrarlayan olur dedi peşi sıra 3 gün daha götürduk yaktı en son cerrah görmeli dedi Eskişehirliyiz Batman’da eşim askeri personel tek başıma o lohusa halimle merkze 63 km mesafedeydik sadece 1 özel hastahanede çocuk cerrahı vardı benim bebeğime kolik bu yakma işlemi aglatmaz sen göbeği kendin de yakarsın dedi ve cerrahi bir şey aldırdı aldım ama hiç yapmadim ertesi gün bebeğimin göbeği morarmaya başladı Diyarbakır’a götürdüm yine yaktılar ve 7.5 TL lik antibiyotikli krem verdiler bazı bebeklerde olabiliyor tekrarlaması halindr ek tahlil yaparız dedi nitekim biz o şekilde iyilestik Batman’daki cerrah resmen bizi oyaladı yanlış tedavi yaptı ve şikayet de edemiyorsunuz t covid zamanıydı korkmayın ama mutlaka 2. Bir doktor önerisi alın derim ben çok geçmiş olsun 🌸
DAO _Meryem21 Yeğeniminde çok geç düştü hatta kendi kendine düşmedi yakarak aldılar. Kuru ve temiz tutun yavaş yavaş düşer
sarmaliklahana MinikLokumm Islatmakla alakalı değil. Hastaneden geldik başladık yıkamaya kızımı hergün yıkadık 😬6.gün gece düştü göbek bağı 😇
Melooo26 _Meryem21 tabiki hissediyor ufak bir ağlama oldu evet biz bu süreci 1 hafta içinde defalarca yaşadık bilinçsiz bir doktor yüzünden o doktordan başka da şansımız yoktu maalesef o yüzden size tavsiyem bir doktorla kalmayın mutlaka bir başka hekim de görsün
Nurdanzdmr _Meryem21 merhaba bizimde 16 günlükten düştü bende cok kafama takıyordum k vitamine ilk dogdugunda vuruluyor ama yine vurdular sonra sağlık ocağına gittm birseyle temizle demişti amq unuttum adını saç kurutma makinasıyla çok uzak mesafeden kurutun birde orası gün içinde açık kalsın tulum giydirip orayı açık bırakın