Arenbebekk Normalde gündüz uykumuz 3 defa olur ve 2 aaat aralıklaydı bugün çok huysuz ve sürekli uyukluyor hasta değildie değil ni endişeleniyorum. Keyfi bazen yerinde bazen değil
AnGeL_24 Arenbebekk benimkide 2, 13 günlük bugün baya agladi meme çok az emdi sonra uyudu gozleri kızardı sesi kisildi aglamakdan
1prens1prensess Arenbebekk yani 2 ay 2 günlük bebeğim gündüz hep uyuyor 1 saat falan uyanık oluyor sonra emip emip uyur mesela 18.00 da uyanıyor hep 22.00 a kadar asla uyumuyor uyutamıyorum güzdzleri uyanık kalsın diyorum ama uzamıyor bizim süremiz
Arenbebekk AnGeL_24 ay aynı benim oğlumda iştahsız bugün gönülsüz emdi. Meme için deliren Aren bugün bi keyifsiz emdi umarım hasta olmuyorlardır 😔
Es12 Valla benimde öyle bugün kafayı yedim banyo yaptırdım daha da uyumadı bir gözüne kan doldu uykusuzluktan 2 aylık çok üzülüyorum bu kadar uyumaması normal mi sizce
1prens1prensess Arenbebekk erken olduğunu biliyorum 😂ama ben şuan soruyu anlayamadım yorumlarda uyuması gerektiğini yazmışssınız ama postta çok uyuyor diye yazmışşınız ben nereyi anlamadım şimdi🙈
Suleakblt Bugün bütün bebekler uyumuyo galiba benimkide 50 günlük uyumuyo uyutup yerine koyuyoruz uyanıyo normalde çoktan gece uykusuna geçmiş oluyodu
AnGeL_24 Arenbebekk cocuklarin hepsinde oluyor kulak ağrısı bazilarrinki çok agrimaz bazilarinkida çok ağrır