Freedyaq Meme+mama veriyorum.Bebelac kullandım kabızlık yaptı.Şu an hipp kullanıyoruz başka önerdiğiniz kabızlık yapmayan mama var mı
alonee Freedyaq hipp bizde maalesef kabızlık yaptı. Sma comfort da yaptı ama şuan biraz yapabiliyor tuvaletini. Benekten bebeğe değişir deneyip görmeniz lazım
alonee Freedyaq fitil kullandım başta şuan kendisi nadir de olsa yapıyor çok şükür. Zeytinyağıyla poposunu uyarabilirsiniz oda iyi geliyor fitilden daha iyi en azından. Fitil bi süre sonra tembellik yapıyor
Elizela36 Selinn98 Benim bebeğim. Golden goat denedim ilk defa içmedi ağzına verdim anda ağlıyordu oda çok ağırdı keçi sütü olduğu için birde kabız oldu doktor önerisiyle sima denedim anne sütüne en yakın oymuş
Selinn98 Elizela36 benim bebeğim 2 aylık 2 aydirda severek kullanıyoruz ☺️ her bebek farklı arkadaşimin bebegide Bebelac natural kullanıyor oda kabız sorunu yasamadi Aptamil kullanırken bebeği 15 gün kabız olmuş
Yasirefeninannesi Kizlar bebegim 3 aylik mamayi yemek istemiyor ne yapicam bilmiyorum atakmi yoksa baska bsymi off sma optipro kullaniuorum